icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

astro

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Ljubav, posao, novac, dijeta (do 7. juna)

Podeli:

Astro progonoza od 1. do 7. juna 2020. godine

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Hrana

Dosta će vam energije izvlačiti sedmica koja je pred nama – Ovnovi će pokušavati da kroz pojačane obroke, uglavnom one sa najvećom zastupljenošću mesa i mesnih proizvoda nadoknade ovo.

Smanjite baš ovu kategoriju jer možete imati stomačnih problema. Mnogo više vam odgovara povrće.

 

Ljubav

Ovnovi će biti nervozni, njihovi partneri će biti nervozni. Kad postoji dupla nervoza, to je odličan preduslov za kojekakve simpatične ili manje simpatične rasprave i sukobe.

A zašto ste oboje nervozni? Pa, zato što ste nezadovoljni – poslom, odnosom, životom, cenama – potpuno je svejedno.

A možda ste nezadovoljni i zato što sumnjate jedno u drugo pa pokušavate da „uhvatite“ ko tu mulja i šta. Ne ludujte, kulirajte malo, pričajte o stvarima koje vas povezuju a ne o onima koje vas razdvajaju.

Slobodni – strasti vuku i igraju glavnu ulogu. Strasti prođu, a kajanja ostanu….

 

Posao

Ne znate gde ste, ne znate gde idete i šta se dešava. Jedino što znate je da vam mnogo toga nije jasno i da nemate pojma kako će se raznorazne poslovne situacije odvijati na dalje i čime će rezultovati.

Ukoliko se mnogo budete uplitali u mentalna kalkulisanja – samo ćete sebe zarozati a da ne pričam da će vam to doneti i pojačanu nervozu i svadljivost. Pa ko natrči – šef, kolega, saradnik, poslovni partner.

Ništa vam to neće rešiti, samo ćete se posle osećati još neizvesnije. Radite, prionite na obaveze. Budite strpljivi.

 

Novac

Sve što je vezano za prilive sada dolazi na mišiće ili uz odlaganja. Samo troškovi funkcionišu super.

 

Zdravlje

Malo stomak, malo alergije, malo problemi sa kožom, malo pritisak. Sve po malo. Ali nervira.

 

BIK

 

Hrana

Vaš probavni sistem ne funkcioniše bajno i neće ga „opraviti“ to što ćete jesti više, to što ćete uzimati repete ili što ćete se hraniti brzom hranom. Neke namirnice vam sada ni malo ne prijaju i potrebno je da istražite koje i uklonite ih iz svoje ishrane.

 

Ljubav

Možda mislite da vam je sve jasno, ali definitivno nije. Možda mislite da ste otkrili razlog za čudna ponašanja partnera i još čudniji i promenljiviji vaš odnos. E pa niste. Ipak, to ne znači da ne možete da se u ovoj nedelji nervirate, da ne možete da uđete sa voljenom osobom u neke napete situacije.

To možete svakako ali bi baš bilo fino da to izbegnete.

Ukoliko pokrenete rasprave i neka raščišćavanja – uvešćete i partnera i vas u period koji može poprilično dugo biti ispunjen tenzijom. Kulirajte, volite se – jer emocija ovde postoji.

Slobodni – ako uradite, kajaćete se. Ako ne uradite, kajaćete se. A vi sad kako god hoćete.

 

Posao

Obavljanje više poslova u isto vreme ili pak pretrpavanje obavezama može dovesti do problema u ovoj nedelji. Vaša snaga, energija i volja da nešto uradite nije sada slaba tačka, ali rasutost i razapetost jeste.

Možete napraviti i greške i propuste – jeste da ćete vi to brzo ispraviti, ali ostaće nerviranje zbog istih i oduzimanje previše vremena koje će vas onda naterati da žurite – što opet može dovesti do grešaka.

Začarani krug iz kojeg je izlaz samo da se organizujete i ne preuzimate previše na sebe.

 

Novac

Nešto škripi na polju finansija. Ne gomilajte račune, ne rasipajte se u troškarenju.

 

Zdravlje

Ishrana je na prvom mestu jer vam baš ona može prouzrokovati zdravstvene tegobe. Takođe, pritisak.

 

 

BLIZANCI

 

Hrana

I vi morate da se uvedete u red u ovom segmentu i da prestanete da se ponašate opušteno prema sebi. Možete preterati sa nekim namirnicama, naročito u drugom delu sedmice – što može izazvati probleme i sa varenjem ali i sa pritiskom i krvnim sudovima.

 

Ljubav

Ukoliko pravite problem u svojim emotivnim relacijama – na prvom mestu ga pravite sebi, pa tek onda partneru i odnosu. E sad kakav problem – ma ko bi to znao.

Možete biti previše opušteni, možete svesno ili nesvesno praviti voljenu osobu ljubomornom, možete tripovati da vaše drago biće radi ko zna šta i ko zna sa kim… naći ćete vi već neki razlog ukoliko se potrudite.

Da li može doći do svađe? Može. Problem je što može doći i do prekida, trajnog ili manje trajnog – zar je zaista važno – u svakom slučaju ćete se nervirati.

Slobodni – sedite gde ste i ne radite ništa konkretno. Za svaki slučaj. Flertujte, to je dovoljno.

 

Posao

Ne muljajte ništa vezano za posao. Takođe, ne zanosite se nekim grandioznim šemama za zaradu. Obećanja – računajte da će vam tri posto biti ispoštovana, ostalo će pojesti mrak.

Ukoliko imate velike poslovne planove, preispitajte ih i pokušajte da sve svedete na razumnu meru – i svoja očekivanja i način na koji ćete to uraditi.

Pripremite se da se sve menja na dnevnoj bazi. Ne držite se čvrsto svojih zamisli već budite spremni da ih korigujete u hodu. I naravno – pokušajte da se što manje nervirate.

 

Novac

Prilivi su sada dosta stabilni. Ne ljuljajte ovu stabilnost povećanjem troškova.

 

Zdravlje

Sitne povrede, sitne reumatske tegobe, sitne alergije, ne baš sitni problemi sa stomakom.

 

RAK

 

Hrana

Ishrana bi u ovoj nedelji trebala da bude lagana. Ne opterećujte svoj stomak time što ćete oscilacije raspoloženja lečiti jelom. Prosto rečeno – sada ne valja preterivati ni sa čim – samo umerenost vam donosi da se dobro osećate.

 

Ljubav

Ova nedelja vas propituje. Stavlja sve vaše odluke i uverenja o partnerstvu ponovo na dnevni red – tera vas da se suočavate sami sa sobom, sa onim što želite i ne želite. Ne da vam mira.

To što vam se neka pitanja konstantno vraćaju koliko god ih vi terali od sebe samo označava da ih ili niste rešili na pravi način ili da se niste sami sa sobom dogovorili. Dokle god vi unutar sebe ne budete u miru – ista pitanja će iznova i iznova dolaziti.

Slobodni Rakovi – vrlo interesantan emotivni kontakt postoji. No, sa druge strane – postoji i neka prepreka unutar vas koja vam ne dozvoljava da se prepustite.

 

Posao

Promene, promene… Neke priželjkujete, od nekih biste vrlo rado pobegli ali je to sada nemoguće. Ova sedmica vas bombarduje čas odličnim vestima i informacijama, čas problemima i preprekama.

Nema razloga za strah i za sumnje u sopstvene sposobnosti – izguraćete vi ovo i biti zadovoljni rezultatima. Doduše, dani koji su pred vama iscediće vas energetski za sve pare, ali šta da se radi. Mnogo napetih, povremeno čak polukonfliktnih situacija vezanih za posao. Samo mirno, možete vi to.

 

Novac

Potrošićete neke veće pare i u tom trenutku vam neće biti žao. Posle hoće, ali posle je kasno.

 

Zdravlje

Vaš sopstveni mozak i misli su vam neprijatelji u ovoj nedelji. Kulirajte, opuštajte se.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

Inicijalizacija u toku...