icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

astro prognoze

JAPANSKI HOROSKOP I KIGAKU KALENDAR: Ovo su SREĆNI i NAJMANJE SREĆNI dani u AVGUSTU ― obratite pažnju

Podeli:

Japanski horoskop razlikuje 6 tipova dana u mesecu i u prošlosti su se svi važniji događaji planirali prema ovom kalendaru

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Japanski horoskop razlikuje 6 tipova dana u mesecu i u prošlosti su se svi važniji događaji planirali prema ovom kalendaru, piše Lepa&Srećna.

 

Danas se tome pridaje manje pažnje, ali kad su u pitanju veoma važni životni potezi, i dalje se proverava kalendar srećnih i nesrećnih dana.

 

Najsrećniji dani u avgustu su: 1, 7, 13, 23. i 29. avgust 2020.

 

Ovo su "Taian" dani - najsrećniji dani kada možete da radite bilo šta što poželite, u svemu ćete imati uspeha.

Ovo su, po kigaku kalendaru, i najbolji dani za razne svečanosti, ugovore, a naročito za venčanja.

 

Najmanje srećni dani su: 6, 12, 18, 22. i 28. avgust.

 

Ovo su "Bucumecu" dani, koji se smatraju nesrećni od samog jutra do kasne večeri. Posebno se savetuje da izbegnete počinjanje velikih poslova, a naročito treba da se uzdržavate od bilo kog tipa kockanja ili rizika. Nije dobar dan za venčanja.

 

Srećna jutra su 3, 9, 15, 19, 25. i 31. avgusta, kada treba preduzimati glavne aktivnosti sve do podneva, a popodne se povući i rizikovati što manje.

 

Srećna popodneva su 5, 11, 17, 21. i 27. avgust, dok samo podne može da donese neki maler 4, 10,16, 20. ili 26. avgusta.

 

 

Inicijalizacija u toku...