icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

brojevi kriju tajne

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST: Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas OČEKUJE

Podeli:

Numerologija za avgust 2020. godine prognozira dosta nervoze rođenima u znaku Trojke, poslovni uspeh Četvorkama, kao i važan poziv za Petice!

Izračunajte svoj bioritamski broj i pročitajte prognozu za avgust!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Kako se računa bioritamski broj? Sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

Evo prognoze za avgust, za svaki bioritamski broj!

 

JEDINICA

Jedinice će ovog meseca biti usmerene na svoju egzistenciju.

Moguće je da će doživeti neko poznanstvo negde na putu ali će verovatno kontrolisati svoje emocije.

Ukoliko treba da rešavate porodične probleme, posebno u vezi sa nekretninama, najbolje računajte na prodaju kuće strancima ili ćete, ako planirate putovanje u inostrasntvo ili posao sa strancima, zaraditi dovoljno da uložite u neki prijatan posao.

Bićete mnogo aktivniji na društvenom planu, možete imati uspeha u sportu, pisanju, muzici, a moguća je romansa sa mladolikom osobom.

 

 

DVOJKA

Vi obično nalazite izlaz iz vaših problema na taj način tako što ih ignorišete. Možete se zaljubiti i svu energiju trošiti na društveni i ljubavni život.

Imate mogućnost da se pomirite sa nekom Šesticom ili Devetkom ili da sa njima uspostavite dobru komunikaciju. Bićete predmet kritike nekog ko je prilično zahtevan li vi odgovarate na sve to ignorisanjem.

Pokušajte da nađete neki dodatni izvor prihoda koji bi mogao da vam bude od značaja na duži rok. Ako pokušate da se raspravljate sa Sedmicom, verovatno ćete izvući deblji kraj.

Morate naći nešto da ponudite partneru, ne smete biti previše usredsređeni samo na sebe.

Ako se bavite nekim samostalnim poslom, verovatno ćete imati više koristi od žena nego od muškaraca. Ako ste mlada žena, možete biti predmet udavaranje nekog starijeg partnera. Moguća je veza sa nekim ko živi u inostranstvu ili uspostavljanje poslovnog kontakta sa strancima.

 

TROJKA

Ovog meseca imate dvostruku šansu kada su u pitanju poslovi i to posebno sa strancima. Bićete veoma ambicozni i povremeno veoma nervozni.

Nećete biti u stanju često da kontrolišete emocije i temeprament i nervozu jer ćete biti maksimalno posvećeni poslu. Moguće da ćete ući u flert, strastenu vezu sa neki ko se bavi sportom ili radi u nekoj finansijskoj ustanovi.

Dobijate priliku da se istaknete u radu sa strancima, ako ste mladi, možete imati uspeha na fakultetu ili na nekim takmičenjima. Verujete u mogućnost zarade povećeg novca preko hartija od vrednosti, veoma ste zainteresovani za posao u medijima.

 

Nastavak na sledećoj strani.

Inicijalizacija u toku...