icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

astro prognoze

VELIKE ILUZIJE I ISKUŠAVANJE SUDBINE: Evo kakve su nam IZAZOVE spremile planete u narednim danima

Podeli:

Horoskop ― planete nam donose neverovatno izazovan period! Evo kako da izbegnemo lošu sudbinu u natrednim danima...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Intenzivna je ova godina. Svi prolazimo kroz promene i iskustva koja nas podstiču da rastemo i pobeđujemo one delove sebe koji nas drže vezanima uz očekivanja, iluziju, dramu, loše odnose, posao koji nam postaje sve veći teret.

Sve nas vodi prema slobodi, ali treba imati hrabrosti krenuti jer to podrazumeva izlazak iz zone komfora. Treba imati hrabrosti suočiti se sa sobom, pokazati sebe, reći ono što misliš i želiš, osnažiti se tamo gde smo slabi, videti sve delove sebe sa kojima nismo na miru

 

Prihvatanje – delovanje – promena – rast.

 

Više ne možemo upirati prstom u druge, prebacivati krivicu, izgarati u ljutnji, očekivati nerealno. Od toga nam može biti samo još teže.

Više nego ikad živimo u vremenima koja nam pokazuju važnost i istinitost sadašnjeg trenutka. Sada je tako, a što će biti sutra, videćemo. S čim danas mogu rukovati? Na šta danas imam uticaj? Šta danas mogu učiniti da mi bude bolje?

 

 

Ne možemo uticati na druge ljude, ne možemo ih menjati da bi nama bilo bolje. Možemo samo menjati sebe u ime stabilnijeg i mirnijeg života. I zato ne podležite spoljnim uticajima na način da vas dugoročno destabilizuju. Niko nam ništa ne može kada smo jaki u sebi i svesni ko smo i čemu težimo.

Zaboravite na vesti, zaboravite na sve ono iz spoljnog sveta što nas truje. Strah nas zarobljava, a istina oslobađa.

 

Vrlo jasno uviđamo da po starom više ne ide, barem ne u nekim delovima života. Slojevi se gule, ne trebaju nam više i to može biti zahtevan proces jer nas primorava da se otpustimo u nepoznato. Moguće je i da ostanemo bez nekoga i nečega, a ako se to dogodi znajte da je to za vaše najveće dobro jer vam krči put prema slobodi. Svi lanci trebaju otpasti da bismo što spremniji dočekali promene koje dolaze krajem ove godine.

 

Dosta izazova će u narednom periodu biti na polju odnosa i ljubavi. Venera u Raku ulazi u aspekt s Plutonom i Saturnom. Odnosi nam pokazuju naše strahove i nesigurnosti, naše slabosti. I da, možemo reći on je kriv, on ne valja, ona nije za mene.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

Inicijalizacija u toku...