icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

astro

VATRENA VLADAVINA STRELCA POČINJE! Evo koji datumi u decembru će biti KLJUČNI ZA VAS! (od 22. novembra do 21. decembra)

Podeli:

Od 22. novembra započinje vladavina Strelca koja će trajati sve do 21. decembra 2020. godine.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Strelac je predstavljen kao Kentaur koji svoju strelu usmerava ka nebu, odnosno pokazuje direktno na zvezdu Antares koja se nalazi u sazvežđu Škorpije i poznata je kao "srce Škorpije". Antares je zvezda koja je povezana sa dubokim bolovima unutar srca. Moguće je da će se pojačati naši strahovi i strepnje, ali samo u nadi da ih možemo prevazići.

 

Strelčeva energija se obično definiše kao optimistična, obilna, ekspanzivna i avanturistička, a iako nam se sve to nudi pod Strelčevim Suncem, ovde postoji i prilika da svoju strelu i vatru usmerimo pravo u srce sopstvenih strahova i strepnji. Upravo smo izašli iz perioda mnogih retrogradnih planeta i teške energije zbog kojih se možemo osećati tromo i nesigurno. Mnoge stvari će se menjati, ali to su sve neizvesne promene koje nećemo moći baš tako lako da predvidimo.

 

Ove sezone Strelca, razmislite o tome kako možete da držite strelicu usmerenu u smeru svog srca. Dozvolite da vas vode ljubav, strast i radost. Ako se pojave strahovi i strepnje, prepoznajte ih kao ključeve koji će vas voditi prema onome što vas blokira i prema onome što učite da prevaziđete.

 

 

Evo koji datumi će biti ključni u sezoni Strelca:

 

21. / 22. novembra - Sunce ulazi u Strelca

 

Počinje sezona Strelca. Osetićemo prelaz sa energije Vode na energiju Vatre. Možda ćemo se osećati energičnije i spremnije da završimo mnoge stvari.

30. novembar - lunarno pomračenje i pun Mesec u Blizancima

Sezona Strelca donosi dva pomračenja, prvo je delimično pomračenje punog Meseca u Blizancima. Mesečeva pomračenja obično donose završetke. Oni nam pomažu da iz svog života oslobodimo stvari koje više nisu usklađene sa onim ka čemu idemo. Iako pomračenja mogu biti moćna, oko njega postoji nešto mekše energije koja će nas inspirisati da vidimo novi put pred sobom. Kada se jedna vrata zatvore, uvek se otvore druga.

 

1. decembar - Crni Mesec (Lilit) u konjunkciji sa Uranom

 

Lilit je povezana sa ženskom snagom, ali i usponom i prihvatanjem naše senke. Uran je energija koja se menja, pa kad se ove dve sile spoje, možemo iskusiti nemir, nestalno ponašanje ili neke usijane emocije. Ovo je dobra energija za mirenje sa našom senkom i za prihvatanje božanske ženske energije koja živi u svima nama.

 

10. decembra - kvadrat Pluton i Eris

 

Pluton je gospodar podzemlja, dok se Eris može smatrati boginjom podzemlja. Ove dve patuljaste planete biće u napetom međusobnom poravnanju, dodajući osećaj frustracije, pa čak i besa. Možda se osećamo pozvanima da napravimo promenu, da se oslobodimo nečega ili da pojačamo i preduzmemo mere. Ova energija može biti teška, ali i osnažujuća. Podseća nas da se usredsredimo na ono što možemo kontrolisati i da znamo da uvek imamo moć da preuzmemo kontrolu nad svojim životom.

 

12. decembar - niz brojeva 12-12

 

1212 je moćan anđeoski broj koji ukazuje na celovitost i savršenstvo. To je takođe šifra broja koja pomaže u aktiviranju našeg svetlosnog tela. Kada se aktivira naše svetlo telo, možemo steći novo razumevanje dimenzije vremena i putovanje u viša carstva, bilo astralno ili u snovima. 1212 podstiče Univerzum da čuje naše želje.

 

14-15. decembra: mlad Mesec i totalno pomračenje Sunca u Strelcu

 

Ovo je moćno potpuno pomračenje Sunca tokom mladog Meseca. Predstavlja kvantni skok u novo poglavlje našeg života. Otvoren je portal i izjednačavamo se do novih visina. Ovo je vrlo jaka i moćna energija koja može aktivirati simptome buđenja i uzdizanja. Očekujte velike promene i otkrića. U ovom trenutku obratite pažnju na svoju intuiciju, jer će se ponuditi snažna energija koja će nas voditi na ovaj novi portal.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

Inicijalizacija u toku...