icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Kineski horoskop za septembar 2016. godine

Mesec vatrenog Petla: Jeste li u onom znaku kojem je ovo je VEOMA povoljan period za ljubav?

Podeli:

  • 4
Čemu god da se nadate, morate se prepustiti mašti i vizuelizaciji savršenog partnera...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na taj način ćete prizvati u svoj život, piše Lovesensa. Posle kineske Nove godine, drugi značajan praznik nastupa u septembru, tada Kinezi slave praznik tokom kojeg služe specijalne mesečeve kolačiće. Običaj je da se oni jedu pod svetlom punog Meseca kada možete poželeti i želju.

 

Pacov

 

Ukoliko ste zaista spremni da se pozabavite svojom budućnošću, poslužiće vam energija mladog Meseca. Biće vam potrebni i saveti profesionalca - nemojte se ustezati da ih zatražite. Priznajte dragim osobama koliko su vam važne. Ako ste slobodni, vaši snovi se mogu ostvariti na polju ljubavi ovog meseca.

 

Bivo

 

Na poslovnom planu, septembar je idealan za nove početke. Međutim, vas će takve vesti obradovati samo ukoliko ste spremni za promene. U vama će se roditi brojne ideje, a idealno vreme za formulisanje novih ciljeva sledi odmah nakon mladog Meseca.

 

Astrološki alarm upozorava: Izraz lica te tajanstvene osobe biće tako poznat...

 

U vezi morate da date slobodu partneru, bez osuđivanja i uslovljavanja. Pokušajte da se opustite, svideće vam se, a osetićete i boljitak u vezi. Ukoliko ste slobodni, nemojte da se iznenadite ukoliko neplanirano naiđete na nekoga sa kime se uzajamno privlačite, opustite se i uživajte.

 

Tigar

 

Na poslovnom planu, vas stalno motivišu radoznalost i želja za novinama. Upravo to će vas prikazati u posebnom svetlu tokom septembra. Ne čudite se ako nadređeni izaberu baš vas za novi projekat. Uživajte i u sreći i izobilju s partnerom, jer je ovo mesec ljubavi. Tigrovima koji su još emotivno slobodni, baš ovog meseca se može dogoditi ljubav na prvi pogled.

 

Zec

 

Sve vam se čini komplikovanim ako ne vidite odmah rešenje. Ukoliko nešto činite refleksno i šablonski, tu onda ne postoje nikakvi izazovi. Dozvolite umu da pokrene unutrašnje snage kreativnosti i predstavi drugačije ideje. Time ćete dozvoliti sebi da pronađete više različitih rešenja za isti zadatak.

 

Negujte svoju vezu, družite se i uživajte u uzajamnim osećanjima sa partnerom. Ne morate stalno da izmišljate sebi obaveze. Odmor je, takođe, važan. Ako ste slobodni, pokažite strpljenje ovog meseca. Bolji period za ljubav vam dolazi u narednom mesecu.

 

Zmaj

 

U poslu morate pokazati strpljenje. Ne donosite ishitrene odluke i zaključke u narednih 30 dana. Istražujte, opskrbite se informacijama i dajte im vremena da se slegnu. Ne otkrivajte svoje karte dok se igra ne završi. Vreme je na vašoj strani. Budite velikodušni i posvetite svoje vreme partneru ovog septembra. Ukoliko ste slobodni, fokusirajte se na traganje za prijatnom, platonskom vezom.

 

Konj

 

Simbol poslovne situacije u septembru je moćna planina koju vi gledate sa strahopoštovanjem, a zapravo može da postane vaš pijadestal. Možda ste previše fokusirani na svoju trenutnu situaciju? Pokušajte da se skoncentrišete i planirate buduće projekte. Pripremite se za razgovor, na neke teme ćete se uporno vraćati jer partner želi da ih razrešite. Ukoliko ste slobodni, mogući je susret sa bivšim partnerom. Vi odlučujete u kom će smeru teći razgovor.

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...