British Council traži ime za novi regionalni filmski festival. NAGRADE ZA NAJBOLJE PREDLOGE!
Foto: Shutterstock

do 8. januara 2017.

British Council traži ime za novi regionalni filmski festival. NAGRADE ZA NAJBOLJE PREDLOGE!

Festival, na kome će biti prikazano 10 najnovijih filmskih ostvarenja sa Ostrva, biće održan od 16. do 19. februara 2017. u šest gradova Zapadnog Balkana istovremeno
Objavljeno: 10:45h

British Council poziva javnost da predloži ime za prvi regionalni filmski festival najnovijih filmskih ostvarenja iz Velike Britanije. Festival će biti održan od 16. do 19. februara naredne godine, istovremeno u šest gradova Zapadnog Balkana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Publika u Beogradu, Podgorici, Prizrenu, Sarajevu, Skoplju i Tirani imaće priliku da, tokom četiri dana, prvi put pogleda 10 ostvarenja koja će u svim gradovima biti prikazana istovremeno.

foto: Shutterstock

To će biti prvi filmski festival koji će, uz poštovanje međusobnih razlika, posmatrati Zapadni Balkan kao jedinstveno kulturološko područje, navode iz British Council-a. Predlog naziva zainteresovani mogu da daju na sajtu www.britishcouncil.rs najkasnije do 8. januara u 23.59 časova.

Autor naziva, koji bude izabran, dobiće priliku da tokom festivala (zajedno sa svojim prijateljima) uživa u privatnoj projekciji na jednoj od šest lokacija po izboru.

foto: Shutterstock

Naziv mora da bude na engleskom jeziku, kako bi mogao da se koristi u celom regionu. Traži se ime koji će biti lako pamtljivo i povezano sa Velikom Britanijom i britanskim filmom.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.