Ovaj BRITANSKI MUZIČAR JE ODABRAO BEOGRAD da u njemu snimi svoj najnoviji spot! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / SOHNVEVO

Hard Liquor

Ovaj BRITANSKI MUZIČAR JE ODABRAO BEOGRAD da u njemu snimi svoj najnoviji spot! (VIDEO)

- Video spot govori o linijama i krugovima, prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, kajanju, besu, očaju - reditelj Jovan Todorović
Objavljeno: 12:42h

Britanski muzičar Son novu godinu započinje novim singlom i spotom za pesmu "Hard Liquor" koji je snimljen u Beogradu. Reč je o novom singlu sa albuma "Rennen", za koji je spot režirao srpski reditelj Jovan Todorović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Govoreći o snimanju, Todorović ističe da je imao sjajnu saradnju sa britanskim umetnikom.

- Son nam je poslao jedan kadar iz filma Park iz doba jure, koncentrični krugovi iz tog kadra inspirisali su me da potražim još krugova, ne samo u materijalnom svetu, već još važnije u našem unutrašnjem svetu. Linija nije dovoljna da simbolizuje vektor nečijeg života, mislim da to bolje predstavlja progresija krugova koji su povezani zajedno. Tako da ovaj video - spot govori o linijama i krugovima, prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, kajanju, besu, očaju - objasnio je Todorović.

Kristofer Tejlor, poznatiji kao Son je umetnik iz Londona koje danas živi i radi u Beču. Drugi studijski album nazvao je "Rennen" (na nemačkom znači trčati). Son počinje evropsku turneju, na kojoj će posetiti 14. gradova, na dan izlaska albuma 13. februara, kada će održati koncert u Beču.

(Espreso.co.rs / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.