Koliki ste REPER od 0 do MASTER OF FREESTYLE? Ako imate hrabrosti da PROVERITE...
Foto: Promo

subota 11. februar

Koliki ste REPER od 0 do MASTER OF FREESTYLE? Ako imate hrabrosti da PROVERITE...

Zainteresovani za takmičenje mogu poslati prijavu do 9. februara. Detalje u vezi sa prijavom i propozicije takmičenja pronjađite u tekstu
Objavljeno: 16:02h

Fristajl takmičenje "Masters Of Freestyle" održava se u subotu 11. februara sa početkom u 18 časova u Delta City-u u Beogradu.

Tročlani žiri čine najbolji domaći MC-evi i fristajleri Grashoper (Radioactive Crew), Coa DNK i Zhozi Zho (LTDFM Music) koji biraju najbolje takmičare ovogodišnjeg rep obračuna i odlučuju ko će odneti titulu pobednika.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Muziku vrti DJ BKO, a voditelj programa je Kristina Belović, član redakcije My People Magazina i organizator Masters Of Freestyle-a.

foto: Promo

Svi zainteresovani za takmičenje mogu poslati prijavu na mail mofssrbija@gmail.com do 9. februara u 14 časova. Prijava treba da sadrži:

- Ime, prezime, umetničko ime - alijas - Datum rođenja - Mesto / deo grada iz kog takmičar dolazi - Kontakt telefon - Link YouTube snimka freestyle-a takmičara.

Učesnici takmičenja izabrani od strane stručnog žirija biće obavešteni do 10. februara u 17 časova. Konačan spisak takmičara biće objavljen 10. februara u 21 čas na zvaničnoj Facebook stranici Masters Of Freestyle Srbija. Takmičenje podrazumeva poštovanje sledećih pravila:

- Učesnik MOFS MC Battle-a mora imati najmanje 15 godina - U toku takmičenja je najstrože zabranjeno korišćenje psovki, vređanje protivnika na rasnoj, verskoj ili drugoj osnovi, a svako nepoštovanje ovog pravila sa sobom povlači automatsku diskvalifikaciju.

foto: Promo

Dinamika takmičenja prilagođena je broju takmičara, a finale je podeljeno u tri runde. Temu prve runde zadaju sudije. U drugoj rundi pod nazivom "Pokvarena traka" DJ menja instrumentale da bi takmičari pokazali kako se snalaze sa promenom ritma. Treća runda je "a capella nastup" bez muzičke podloge. Tri prvoplasirana učesnika osvajaju vredne nagrade:

- I mesto: Vaučer u vrednosti od 20.000 dinara za kupovinu u Delta City-u - II mesto: Vaučer u vrednosti od 10.000 dinara za kupovinu u Delta City-u - III mesto: Termin za snimanje pesme u studiju "Kosmos".

"Masters Of Freestyle" je osnovan 2012. godine, a učesnici i sudije su bili vodeći MC-evi domaće rap scene poput Gazda Paje, Arafata, Mlate, Foxa i Smoke Mardeljana. Već tri godine zaredom organizuje se u saradnji sa Delta City-em, a prošlogodišnji pobednik je MC Dance.

Za više informacija možete kontaktirati organizatore putem e-mail adrese mofssrbija@gmail.com ili putem kontakt telefona naših organizatora:

Đorđe Cvetković 066/90-90-029; Kristina Belović 064/27-92-678.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.