Kakav spoj! Veliki novogodišnji festival okupio Kelte, Čorbu, Who see i EDM klabere!

a gde to?

Kakav spoj! Veliki novogodišnji festival okupio Kelte, Čorbu, Who see i EDM klabere!

Iako na prvu loptu zvuči čudno, za Novu godinu nas čeka jedan pravi festivalski miks različitih muzičkih pravaca i bendova i to sve na istom mestu!
Objavljeno: 18:19h

Umesto uobičajenog dočeka Nove godine u Mikser House-u se sprema petodnevni festival koji će odličnom muzikom ispratiti staru i dočekati novu 2016. godinu. 11 domaćih i stranih zvezda koje su dobile HIV! Devetoro njih nije više među nama! (FOTO) Novogodišnji fest počinje već 29. decembra velikom salsa žurkom. Ovoga puta sve zaljubljenike u ples očekuje odlična žurka na kojoj su dobrodošli kako i profesionalni plesaći, tako i oni koji još uvek nisu savladali tehniku plesnih koraka. Molitva jednog pisca, čitajte je svaki dan: Ovako se Ivo Andrić obraćao Bogu!

Veče pre zvanične novogodišnje noći, 30. decembra, rezervisan je za hip-hop zvuk. Od 21 časa publika će moći da uživa u koncertu grupa "Who See", "Stereo Banana" i "Iskaz", a ulaznice se mogu naći na prodajnim mestima Gigs Tix-a po promo ceni od 700 dinara. Ova cena će važiti samo za prvih 200 ulaznica.

Novu godinu dočekujemo na velikom Love Revolution partiju napunimo pozitivnom energijom za celu narednu godinu
Za*ebao i sveeee baju! Faca momka kome je Metalika poklonila gitaru - neprocenjivo! (VIDEO) tradicionalne irske muzike na našim prostorima - "Ortodox Celts".
najuticajnijih sastava sa prostora bivše Jugoslavije - "Ribljom Čorbom".
da zaključi izuzetno uspešnu godinu iza sebe

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.