ROBMATIC, umetnik koji stoji iza kultnih hitova DJ Antoine-a u Beogradu!
Foto: Promo

ovo se ne propušta

ROBMATIC, umetnik koji stoji iza kultnih hitova DJ Antoine-a u Beogradu!

2006-a je godina intenzivne popularizacije house muzike koja kao ogroman talas preplavljuje čitav svet

Objavljeno: 11:08h

Gotovo da ne postoji čovek koga ovaj talas nije barem malo dotakao i ko nema neku svoju omiljenu pesmu iz ovog perioda.

Taj period se može s punim pravom nazvati i zlatnom erom house muzike. Pored sjajnih hitova Benny Benassi-ja, Steve Angelo-a, Stereo Palma-e, Sebastian Ingrosso-a, DJ Chuckie-a, jedan od začetnika kultne house muzike je bio je i popularni DJ Antoine. Njegove trake kao što su „Work“, „Where is the party“, C'est La Revolution, This Time, Tribute to Tryvann, The Roof is on Fire, No Superstar, Good Evening Moscow su svojevremeno bile najveći klupski I radio hitovi.

Velika švajcarska DJ i MC zvezda, producent, muzičar i kompozitor, jedan od najpoznatijih švajcarskih House i R’N’B - Hip-Hop umetnika po imenu Roby Rob koga ćete ovog petka slušati pod novim Tech-House pseudonimom ROBMATIC na gradskom splavu LASTA.

ROBMATIC je nova sjajna zvezda na Tech-House horizontu i njegov novi EP sa 2 numere “THE BREAKER” nam to dokazuje. Naslovna numera “THE BREAKER” je moćno oružje za dancefloor, producirano tako da se upotrebi na vrhuncu svakog DJ set-a, dok druga numera “DANCE BABY” ima izuzetno interesantne perkusione paterne, koji se perfektno slažu sa vokalnim deonicama i pumping bass line-om. Zajedno čine savršen paket koji je potreban svakoj ozbiljnoj muzičkoj kolekciji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.