Evo koji radio Beograđani najviše vole da slušaju (FOTO)

Uz njih se budimo i uspavljujemo

Evo koji radio Beograđani najviše vole da slušaju (FOTO)

Istraživanja pokazala uz koji radio Beograđani vole da započnu dan
Objavljeno:

Za samo tri meseca emitovanja "Play" radio je, skočivši sa petog na prvo mesto, postao najslušanija radio stanice u Beogradu u najkonkurentnijoj grupi slušalaca. Prema zvaničnim podacima agencije za istraživanje tržišta "Ipsos Strategic Marketing", slušaoci starosti između 18 i 49 godina, svakodnevno se najradije opredeljuju za program "Play" radija.

Promo
Samo mesec dana bilo je dovoljno i da jutarnji program radija "Play" jutro postane drugi omiljeni prepodnevni šou na teritoriji Beograda. U prvom tromesečju postojanja, skinuto je i preko 100.000 aplikacija za Android i IPhone, zahvaljujuči čemu se Play radio čuje širom sveta.
Promo
Zoran Pajić je bio pun zahvalnosti, ali njegova zahvalnica je imala duhovitu notu. - Želim da se zahvalim alarmu jer me ni jedno jutro nije izneverio. Hvala "Play" radiju koji je verovao da me alarm može probuditi. Hvala Nataši, Milici i Luki koji mi ne daju da zaspim do deset sati uveče. Hvala mojoj Uni, mom najboljem partneru na sceni. I pre svega, hvala slušaocima, i dalje ćemo se truditi da vam jutra učinimo lepšim - rekao je voditelj. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.