Exit 2016: Dolazi jedno opako hip hop ime! (FOTO) (VIDEO)

reperi, radujte se

Exit 2016: Dolazi jedno opako hip hop ime! (FOTO) (VIDEO)

Exit Festival je već objavio ko će nam to učiniti sledeće leto nezaboravnim
Objavljeno:

Najveća svetska hip-hop zvezda i najveće ime svetske muzičke scene, Viz Kalifa, nastupiće po prvi put na ovim prostorima 10. juna na glavnoj bini Exit festivala. Kakav spoj! Veliki novogodišnji festival okupio Kelte, Čorbu, Who see i EDM klabere! Viz Kalifa u Srbiju dolazi dok je na samom vrhuncu svoje slave. Ove godine reper je pokorio svetske top liste sa pesmom "See You Again". Pesma je dostigla broj od neverovatne 1,2 milijarde pregleda na Jutjubu i tako postala najgledaniji video ove godine i jedan od tri najgledanija spota svih vremena. I ostali singlovi Viz Kalife su takoće sa lakoćom dospevali na sam vrh svetskih top lista.

Promo
Da je jedna od najtraženijih svetskih zvezda, najbolje govori činjenica da će upravo Viz Kalifa nastupiti pred milion fanova na čuvenom dočeku Nove godine na njujorškom Tajms skveru! Who See kakve ne znate: O balegi, Milu kralju, Rambu caru, radu nedeljom, heroinu, bogatim Rusima.... Pogledajte šta naši reperi misle o tome što će nas na leto posetiti jedno ovako veliko ime.

na Exit dolazi direktno iz južnog Londona! Stormzy nastupiće u nedelju 10. jula na glavnoj bini
Koncert koji se ne propušta! Kolja i Grobovlasnici će napraviti haos u Pančevu i Novom Sadu! (FOTO) društveno angažovani tekstovi i neshvatljiv talenat za repovanje vodećih tema na društvenim mrežama
širom sveta.
Promo
Ms Dynamite, nastupiće prvog dana Exita veliki pionir bass muzike, nezamenljivi DJ Hype.
Promo
Novobeograđani će imati čast da čuju Šerbedžiju potpuno besplatno (FOTO) jer dolazi neprikosnoveni hitmejker, Wilkinson! za imena kao što su Gorgon City, Chase & Status i Example i Ed Sheeran.
ulaznice za Exit festival dostupne su po promotivnoj ceni od 5.990 dinara sklopu ove akcije dostupan je online, kao i na prodajnim mestima Gigs Tix širom Srbije. A kada padne noć... Prvi klupski koncert Riblje čorbe nakon 30 godina!
ovo što smo do sada saznali, totalno obećava!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.