Kad Neno zapeva o ljubavi... U čast Đavolima i Beograđanima!

Glava u balunu

Kad Neno zapeva o ljubavi... U čast Đavolima i Beograđanima!

Na velikom današnjem koncertu (23. decembar) Neno Belan i Fiumensi spremaju nezaboravnu svirku koja će nas opremiti pozitivnom energijom dovoljnom za čitavu godinu pred nama.
Objavljeno: 17:54h

Neno Belan će koncertom u Mikser House-u obeležiti i ulazak u tridesetu godinu karijere, pa će koncert obuhvatiti presek njegovog trodecenijskog muzičkog puta, a povodom svirke u sredu kaže: - Radujemo se ponovnom susretu s divnom beogradskom publikom! 2016. godina biće godina kada slavim 30. godišnjicu svoje profesionalne karijere, 30. godišnjicu izlaska svoje prve autorske ploče (Đavoli - “Ljubav i moda”), po mnogim muzičkim kritičarima onog doba bila je to ploča godine, te se ovaj koncert u Mikseru moze smatrati kao neka vrsta zageavanja za taj jubilej. Sviraćemo svakako deo repertoara s te prve ploče njoj u čast, a naravno i čitav presek moje karijere sve do zadnje objavljenih pesama - kaže Neno. Belan je nedavno snimio i božićni singl "Božićna (a gdje si ti)?", posvećen predstojećim praznicima:

“Điri Điri”, “Zvuci ulice”, “Pričaj mi o ljubavi”, “Sunčan dan”, “Dotakni me usnama”, a isto tako će imati priliku da čuje “Zar više nema nas” (duet sa Massimom Savićem), “Rijeka snova”, kao i “Tvoj glas” (duet sa Majom Posavec), Trenutno radim na više projekata, završavam svoj novi CD “Jer je pjesma dio nas”, radim CD s muzikom za djecu iz dječjeg mjuzikla “Matilda” i naravno pripremam se za događaj sezone, svoj veliki jubilarni koncert u Zagrebu u Domu sportova

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.