Budite brzi! Delimo karte za hit film Frankenštajn! (VIDEO)

Hari Poter napravio čudovište!

Budite brzi! Delimo karte za hit film Frankenštajn! (VIDEO)

Najpoznatije čudovište na svetu, kakvo niste videli do sada!
Objavljeno: 18:57h
Iako je priča o Frankenštajnu i njegovoj bizarnoj kreaciji stara gotovo dva veka, ovaj film donosi potpuno novu percepciju tvorca najpoznatijeg filmskog čudovišta - Viktora Frankenštajna i njegovog pomoćnika Igora Štrausmana. Tragična sudbina i kraj Perhana iz Doma za vešanje! Krenule su nam suze! (FOTO) (VIDEO)
kontraverzni naucniki naučnik, kojeg igra zvezda nove X-men trilogije, Džejms Mekavoj, i njegov štićenik Igor, Danijel Redklif, žele da njihov zajednički naučni rad donese dobrobit čovečanstvu.
posledice, koje jedino Igor može da spreči i svog prijatelja Viktora vrati sa ivice ludila. Poslednji Čkaljin intervju: Živim od 2.000 dinara penzije, cipele nisam kupio 20 godina!
Najveća ex Yu zabluda! Mi ga obožavali, a Gidra nas sve prevario! (FOTO)
Frankenštajn bude potpuno nestalan, bez empatije, histerični, neodgovorni narcis koji je opet toliko čudesan da može da napravi život od mrtvog tkiva. Razlika u ovoj filmskoj adaptaciji Đuričko o srpskoj stvarnosti: Uzeli su nam baš sve! (FOTO) Redklifa i Mekavoja i načina na koji oni “prodaju” svoje likove. Viktor je strastveni zaljubljenik u nauku, koji krije mračnu tajnu i Igor koji iako je zahvalan na svemu njihovom prijateljstvu.
Popovi neka u sebi pevaju, komunisti neka ćute: Da li ste čitali testament Pavla Vuisića? (FOTO) (VIDEO) Cineplexx Ušće Shopping Center, 30. decembra u 20 časova idemouprovod@gmail.com 3x2 karte.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.