ĐUSKANJE DO ZORE! Na Dan zaljubljenih pravac Štrafta - NIPPLE PEOPLE SE VRAĆAJU U BEOGRAD (VIDEO)
Zagrevanje za svirku prirediće DJ duo Navigatorz, koji čine Nebojša Intruder i Bole Amonite, Foto: Promo

Dan Zaljubljenih u Štrafti

ĐUSKANJE DO ZORE! Na Dan zaljubljenih pravac Štrafta - NIPPLE PEOPLE SE VRAĆAJU U BEOGRAD (VIDEO)

Muzički izbor biće prilagođen kako nastupu Nipplepeople, tako i Danu zaljubljenih

Objavljeno: 15:03h

Electro-pop duo Nipplepeople dolaze u Štraftu, novi prestonički klub u Ul. Admirala Geprata, o kome se iz vikenda u vikend sve više priča, gde će imati nastup 14. februara na koncertu koji će biti upriličen povodom Dana zaljubljenih.

Maskirani dvojac iz Zagreba slobodno može 2017. godinu proglasiti svojom. Fantastična obrada davnog hita Zdenke Kovačiček "Frka" jedan je od najuspešnijih songova sezone. Zahvaljujući njemu su i našli put do radijskog etra, kako onog mainstream, tako i alternativnog, ali i do brojnih klubova i festivala po regionu.

Jedan od popratnih efekata ,,Frke” je svakako i vraćanje njihovih prethodnih singlova u fokus. Počev od debitantskih ,,Sutra” i ,,Broj”, preko ,,Bolji” i ,,Ne volim te”, pa do sjajnog ,,Balkan Expressa”. Nipplepeople su pažljivo birali čemu će se posvetiti i pritom nisu napravili nijedan pogrešan korak. Tako je i izbor Štrafte za mesto njihovog beogradskog nastupa prava stvar, jer mesto odiše duhom i estetikom osamdesetih, na koje se Nipplepeople i te kako oslanjaju u svom stvaralaštvu, pa će audio vizuelna komponenta ovog nastupa biti u potpunosti zadovoljena.

Zagrevanje za svirku kao i afterparti koji će trajati do ranih jutarnjih časova prirediće DJ duo Navigatorz, koji čine Nebojša Intruder i Bole Amonite, a muzički izbor biće prilagođen kako nastupu Nipplepeople tako i Danu zaljubljenih. Znači, đuskanje do zore!

Nipple people
Nipple people foto: Promo

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Miloš Biković čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.