Sećate se nje? Evo gde možete da nađete Lutku iz spotova SARS!

Luuutko, ja sam rešen

Sećate se nje? Evo gde možete da nađete Lutku iz spotova SARS!

Sećate se cice, koja je svojevremeno celu Srbiju zaludela lepotom i pojavljivanjem u spotovima Lutka i Perspektiva od benda SARS?
Objavljeno: 17:02h

Malo ko, ko je video ove spotove, je nije zapamtio, i to dobro. U pitanju je Irena Krstić, poznatija kao Šustera. Ovakav Instagram profil ne postoji na planeti: Karijera Bate Životinje u 20 fotki (FOTO)

Ona u spotu Perspektiva glumi buntovnicu, koja u kožnoj jakni ordinira kroz Beograd i doživljava razne zgodne i nezgode. Masakr na sv. Trifuna! THCF upalili vremeplov i vratili nas u devedesete, ali Ne brinite! (VIDEO)
Irena se pojavljuje i u spotu za pesmu Lutka, gde glumi zanosnu mladu, koja je krenula na svoje venčanje. Ovog dana Srbija je bukvalno ubila kulturu! 15 godina od tragičnog ubistva Profesora iz Lepih sela!
Foto: Screenshot Ovu mladu damu su cela zemlja, kao i region, umemorisali po ovim spotovima, ali ono što ne znaju je, da ona s vremena na vreme radi i kao DJ. A baš ovog petka će se naći u toj ulozi u kafeu Blaznavac. I još jedna stvar koju ne znaju je, da ova manekenka ne sluša muziku klasičnu za manekenke, već Punk, RnR i Electro....


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.