Masters Of Freestyle: Da li ste spremni za rep obračune? (FOTO)
Foto: Promo

ESPRESO vas poziva

Masters Of Freestyle: Da li ste spremni za rep obračune? (FOTO)

Fristajl takmičenje Masters Of Freestyle održava se u nedelju 13. marta s početkom u 18 časova u Delta City-u u Beogradu
Objavljeno:

Delta City biće domaćin još jednog Masters Of Freestyle rep dešavanja. U pitanju je takmičenje u tzv. slobodnom stilu, gde se ocenjuju improvizacija, snalažljivost, kreativnost, jer je poželjno da takmičari bez ranije pripremljenog teksta ("iz glave") bacaju rime i pobede protivnika. U žiriju će biti jedni od naših najboljih MC-eva i fristajlera: Arafat iz ekipe Black Ring Crew, Zhozi Zho iz LTDFM i Gazda Paja (Zvezde Grajma). Muziku će vrteti DJ Mrki, a voditelj programa je Kristina Belović, novinarka online magazina My People.

Foto: Promo A šta vam je potrebno za prijavu? Svi zainteresovani treba da pošalju prijavu na mail mofssrbija@gmail.com ili u inbox fb stranice portala Espreso.co.rs najkasnije do 11. Marta u 14h, a prijava treba da sadrži: 1. Ime, prezime, umetničko ime – alijas 2. Datum rođenja 3. Mesto/deo grada iz kog takmičar dolazi 4. Broj telefona 5. Link ka You Tube snimku fristajl-prijave za takmičenje Svi učesnici koji budu bili izabrani od strane stručnog žirija biće kontaktirani do 12. marta do 17 časova. Konačan spisak takmičara će biti objavljen 12. marta u 21 čas na zvaničnoj Facebook stranici MOFS Srbija. Da li ste spremni za izazov? :) (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.