Rok verzija! Grupa Divlje jagode izbacila novi ludi singl koji će vas oduševiti! (FOTO) (VIDEO)

Dobra vest za fanove

Rok verzija! Grupa Divlje jagode izbacila novi ludi singl koji će vas oduševiti! (FOTO) (VIDEO)

Nakon legendarne sevdalinke “Moj Dilbere” snimljene na početku karijere Jagoda, i nakon više od 30 godina, Zele se odlučio za još jedan sličan pokušaj
Objavljeno:

Novi singl Divljih Jagoda ”'Evo banke cigane moj”, je rok verzija tradicionalne mađarske pesme, koju do sada nismo imali priliku da čujemo u ovako žestokom izvođenju. Ajmo reperi! Slem i hip-hop fristajl veče: DAVID DIFUR/D-TRACK (FOTO)

Promo
Nakon legendarne sevdalinke “Moj Dilbere” snimljene na početku karijere Jagoda, i nakon više od 30 godina, Zele se odlučio za još jedan sličan pokušaj. “Evo banke cigane moj” je ujedno i prvi singl s nadolazećeg albuma Jagoda, čiji se izlazak očekuje za proleće sledeće godine.
Promo
- Nakon sevdalinke “Moj dilbere”, Mozartovog Turskog marša, “Evo banke cigane moj” je numera za koju sam mislio da bi bilo dobro napraviti novu verziju, pa sam je zadnjih par godina okretao uzduz i poprijeko. - Mogu samo reći da sam se prilično namučio da napravim verziju koja će biti potpuno drugačija od svih dosadašnjih, ali i verziju koja ce biti totalni R'N'R. Kako ja nikad nisam išao linijom manjeg otpora, onda bi novi singl mogao biti sve, samo ne dodvoravanje publici, kao sto su neki vjerojatno pomislili i da nisu čuli pjesmu, rekao je Zele o novoj pesmi.

još dva nova singla, ali i dugoočekivani Zeletov instrumentalni solo album.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.