Kriv! Pogledajte koliku kaznu je glumac dobio nakon što je usmrtio ženu! (FOTO)

presuda Hadžihafizbegoviću

Kriv! Pogledajte koliku kaznu je glumac dobio nakon što je usmrtio ženu! (FOTO)

Uviđajem i veštačenjem ustanovljeno je da je poznati glumac prekoračio dopuštenu brzinu, odnosno nije je prilagodio uslovima u saobraćaju
Objavljeno:

Glumac, Emir Hadžihafizbegović danas je u Opštinskom prekršajnom sudu u Sisku priznao krivicu za saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradala Ankica Kuduz. Poslednji intervju legende: I kad budem mrtav i beo, hteo bih kakva-takva svetiljka da budem! (FOTO) (VIDEO)

Printscreen/Youtube/
Sud mu je izrekao kaznu od godinu dana zatvora, uslovno na četiri godine. Podsećamo, nesreća se dogodila na autoputu A3 kod mesta Bročice 12. oktobra 2014. Uviđajem i veštačenjem ustanovljeno je da je poznati glumac prekoračio dopuštenu brzinu, odnosno nije je prilagodio uslovima u saobraćaju. Kilometrima ispred mesta nesreće bila su upozorenja o opasnosti i usmeravanju saobraćaja u jednu traku, a brzina je bila ograničena na 60 kilometara na sat. Prekršajno je prijavljen i vozač automobila županjske registracije P. A. (46), koji je na preticajnoj traci menjao točak, a takođe je vozio prebrzo. Zbog prebrze vožnje podnešena je prijava protiv još jednog vozača putničkog vozila i protiv vozača nepoznatog vozila zbog oštećenja saobraćajne signalizacije i bega sa mesta nesreće. (Espreso.co.rs/Radiosarajevo.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.