Odličan provod za sve! Međunarodni dan sreće održaće se 20. marta u Beogradu! (FOTO) (VIDEO)

lepa vest

Odličan provod za sve! Međunarodni dan sreće održaće se 20. marta u Beogradu! (FOTO) (VIDEO)

Žiri u sastavu Petar Strugar i Dragana Tešić proglasiće pobednike ovog zanimljivog takmičenja koje je svojevrsna demonstracija sreće kroz face painting
Objavljeno: 19:18h

Manifestacijom pod nazivom, "Čarolijom do sreće“ Con film i biokop Cineplexx i Zoološki vrt priključiće se obeležavanju Međunarodnog dana sreće 20 marta. Ne propustite odličnu zabavu! Pogledajte premijeru filma Kung Fu Panda 3 ! (FOTO) (VIDEO) Cilj manifestacije je podizanje svesti o važnosti potrage za srećom i dobrobiti stanovnika u svetu. Manifestacija počinje u 13 časova u Zoološkom vrtu Beograd čestitkom za Međunarodni dan sreće. Program se nastavlja koncertom dečijeg hora , "Čarolija“ koji će izvoditi pesme prigodne datumu koji se obeležava. Tokom koncerta na najvećeoj zelenoj površini posetioci Zoološkog vrta imaće priliku da svoje lice oslikaju u likove ptica junaka animiranog filma, "Angry Birds“.

Printscreen/Youtube/
Čaroliju dana sreće učiniće još većom proglašenje pobednika za najbolje oslikano lice u likove Crvenog,Žutog,Bombe i Leonarda glavnih junaka animiranog super hita koji će na velika platna uleteti 12.maja. Žiri u sastavu Petar Strugar i Dragana Tešić proglasiće pobednike ovog zanimljivog takmičenja koje je svojevrsna demonstracija sreće kroz face painting. Porukom o značaju osmeha i lepih osećanja kao simbola sreće i dobrog raspoloženja biće završena manifestacija. Događaju će prisustvovati mngobrojne poznate ličnosti.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.