Pravac na svirku! Soul society - klub za dušu! (FOTO) (VIDEO)

provod zagarantovan

Pravac na svirku! Soul society - klub za dušu! (FOTO) (VIDEO)

Ovde možete da budete svoji i opušteni dok slušate najbolje fanki, soul, bluz i džez muzičare
Objavljeno: 20:26h

Klub je otvoren početkom oktobra, na atraktivnoj lokaciji ispod Skadarlije. Posvećen je zapostavljenoj, ali i te kako mnogobrojnoj publici koja se raduje dobrom zvuku i muzičkim poslasticama stare škole, ali i nekim novim virtuozima. Da li se slažete? Ovo su 100 najboljih pesama svih vremena! (FOTO) (VIDEO)

Ovo je mesto koje Beogradu vraća duh starih dobrih vremena, u kome možete da budete svoji i opušteni dok slušate najbolje fanki, soul, bluz i džez muzičare. Na samom vrhu! Lena Kovačević izdaje album za inostrano tržište! (FOTO)
Prošlog vikenda smo džezirali uz Old School All Star, sastav u kome se zaista okupio krem džez scene i soulirali uz Hanu i Soul Funk Division. Ove subote se vraćamo samom korenu moderne muzike, bluzu. Di Luna blues band, pojačan je hariznatičnom Natašom Guberinić, koja u bluzu pliva kao riba u vodi. Uživaćete uz legende domaćeg bluza, dok vas sa zidova Soul Society, kluba za dušu, posmatraju najveće svetske muzičke legende. Koncert počinje u 22h, na dobro poznatoj adresi, Skver Mire Trailović.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.