Esma Redžepova i Mostar Sevdah Reunion na Mikser festivalu! (FOTO)

kraljica romske muzike

Esma Redžepova i Mostar Sevdah Reunion na Mikser festivalu! (FOTO)

Poslednjeg dana Mikser festivala nastupiće legendarni sastav Mostar Sevdah Reunion, a kao specijalna gošća, pridružiće im se kraljica romske muzike, Esma Redžepova
Objavljeno:
Osmi Mikser festival, najveća regionalna smotra kreativnosti i inovacija, održava se peti put u beogradskom kvartu Savamala, od 8. do 12. juna 2016. godine pod sloganom "Osetljivo društvo / Sensitive Society", Publika izabrala! Oni su prvi pobednici Jelen Top 10 Liste! (VIDEO)
Poslednjeg dana Mikser festivala, 12. juna, na Miksalištu će nastupiti legendarni sastav Mostar Sevdah Reunion, a kao specijalna gošća, pridružiće im se kraljica romske muzike, Esma Redžepova.
Esma Redžepova, po mnogima najlepši glas Balkana, tokom više od pet decenija rada, može da se pohvali nastupima na najznačajnijim svetskim festivalima, osvojenim brojnim prestižnim nagradama, ali i bogatim humanitarnim radom i doprinosu opštem boljitku društva.
ostavila je iza sebe 20 albuma i preko stotinu singlova, a zahvaljujući neverovatnom glasu, brojnim autorskim delima i višedecenijskom muzičkom angažmanu,
Grupa Mostar Sevdah Reunion je nastala devedesetih godina u Mostaru, po ideji producenta Dragog Šestića i danas se smatraju jednim od najboljih i najpoznatijih balkanskih sastava na svetskoj world music sceni.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.