David Guetta na EXIT donosi najveći spektakl u karijeri! (FOTO) (VIDEO)

najava ludila

David Guetta na EXIT donosi najveći spektakl u karijeri! (FOTO) (VIDEO)

Najuticajniji svetski muzički producent i DJ, David Guetta nastupiće u petak 8. jula na EXIT festivalu!
Objavljeno:

Guetta je nedavno u anketi Play radija, proglašen za najtraženijeg izvođača u Srbiji, uz pop divu Adele, te grupe The Prodigy i Coldplay! Bubanj, bas, gitara i gas: Gordan Kičić otkriva omiljenih 10 pesama za road trip! (VIDEO)

Promo
Autor himne predstojećeg Evropskog prvenstva u fudbalu 2016, dolazi uz najveći scenski spektakl u njegovoj karijeri! Produkcija ovogodišnje turneje toliko je obimna da su svi vodeći festivali kao što su Tomorrowland, T in the Park, Sziget, Ultra, V Festival potvrdili nastup pariskog hitmejkera na svojim glavnim binama, rame uz rame sa najvećim stadionskim atrakcijama, potvrdivši još jednom superzvezdani status Davida Guette! Najveći hitmejker današnjice producirao je singlove zajedno sa najvećim muzičkim zvezdama kao što su David Bowie, Rihanna, Snoop Dogg, Nicky Minaj, Emeli Sande, Sia, Akon, Avicii, Nicky Romero i brojni drugi, a nedavno je objavio singl sa hit triom Disciples koji takođe nastupaju ove godine na Exitu. Pobednik je poznat! Evo ko je na vrhu nove Jelen Top 10 liste! (VIDEO)

Sea Dance ili za celu EXIT Avanturu, petu dobija na poklon! Svih pet ulaznica jedino moraju da budu iste, pa kombinovanje ulaznice nije moguće. Ulaznice za Exit i Sea Dance prodaju se po ceni od 6.490, odnosno 4.990 dinara, dok cela Exit Avantura košta samo 6.990 dinara. Ulaznice su dostupne putem www.exitfest.org, te u prodajnoj mreži Gigs Tix na preko 60 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije. Exit festival održaće se ove godine
Promo

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.