Veliko iznenađenje za Sanju Vučić! Na sceni Evrovizije i najpopularnii MTV pevač današnjice! (FOTO)

devojke će odlepiti

Veliko iznenađenje za Sanju Vučić! Na sceni Evrovizije i najpopularnii MTV pevač današnjice! (FOTO)

U finalnoj večeri Evrovizije, u subotu 14. maja, takmičarima će se na sceni pridružiti još jedna velika zvezda
Objavljeno: 14:08h

Po prvi put u istoriji, na takmičenju za pesmu Evrovizije pojaviće se i jedna velika svetska zvezda koja će specijalno za ovu priliku izvesti novi singl "Can't stop the feeling". Reč je o poznatom pevaču, Džastinu Timberlejku. Dupla sreća! Džesika Bil i Džastin Timberlejk će postati roditelji blizanaca! (FOTO)

Džastin je ovaj singl plasirao protekle nedelje, a pesma je već zauzela prvo mesto na američkoj AjTjuns listi. Međutim, prvo izvođenje uživo, Džastin je ostavio za Evroviziju. On će nestupiti u finalu, u subotu 14. maja, zbog čega je producent Sven Stojanović izrazio veliko zadovoljstvo.
- To je fantastična prilika. Veoma smo srećni što će Džastin novu pesmu izvesti uživo sa bendom upravo na našem šou. Pesmu su sa Džastinom zajedno napisali i producirali švedski kompozitori Maks Martin i Šelbek - napisao je Sven na zvaničnom sajtu slavne manifestacije. Justin Timberlake gostuje u finalu takmičenja Eurosong 2016 gde će po prvi put izvesti novi hit singl “Can’t Stop The Feeling” !Po prvi put u istoriji ovog muzičkog spektakla svetski superstar će deliti binu sa takmičarima Eurosonga u Štokholmu. Justin Timberlake će nastupiti u subotu,14.maja na velikom finalu Eurosonga, koje počinje u 21 čas.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.