Skadarmala: Ovo je novi epicentar najboljeg noćnog provoda u Evropi! (FOTO)
Foto: Reuter

Zezzzanjeee!

Skadarmala: Ovo je novi epicentar najboljeg noćnog provoda u Evropi! (FOTO)

Beogradski noćni provod se iz Savamale sad preselio - u Skadarmalu! Kod Vajfertove pivare u Skadarliji, u nekada napuštenim zgradama, sada se otvorio veliki broj klubova i opet doneo klabing u centar grada!
Objavljeno: 12:37h

Beograd ima oazu klubova koji garantuju vrhunsku zabavu! Predstavljamo vam najluđe noćne klubove koje nećete moći da napustite sve do ranih jutarnjih časova! 1. ZAOKRET Zaokret nudi radio dan utorkom, širok spektar žanrovski raznovrsnih plejlistera sredom i četvrtkom, gostovanja klupskih didžejeva vikendima, dok vas nedeljom ocekuju akusticni koncerti i zaokret bar kviz. Srećan dan za sve ljubitelje vrhunskog provoda: Otvara se splav Lasta! (FOTO)

u radnoj atmosferi preko dana!
Prvenstveno se predstavlja kao bar, ali vikednima atmosfera 2. SHOWROOM SHOWROOM nalazi se u samom centru grada, u krugu stare pivare, gde niče novi distrikt gradske zabave
i novih kulturno-umetničkih dešavanja. Bajaga, BG sindikat, Obojeni, Ateisti…Ovo je najjači Arsenal do sada! (FOTO)
foto: Promo
Prostor i starih brendova, koji će u ovom prostoru biti u stalnom kontaktu sa velikim brojem potrošača različitih doba, interesovanja i profila.
foto: promo
koji je zamišljen kao polivalentni pogon za umetničku produkciju. 3. DVORIŠTANCE sto je jako tesko,da se preseli u drugi deo grada a uspe da zadrzi isti smek, duh
i sve ono sto ga ustvari krasi.
foto: promo
uz pomoc starih i novih gostiju, novim idejama i nesebicnom podrskom
koju dobija bezuslovno sa svih strana.
foto: Promo
4. KENOZOIK žurke, izložbe...od sledece sezone (ovoj se bliži kraj 21og maja) i bar tokom svakog popodneva, veceri.
foto: Promo
Vikendi program na dva stagea, mjuza od elektronike do rock'n'rolla.
foto: Promo
5. ELEKTROPIONIR srcu grada, na mestu gde je nekada bila pivara Ignjata Bajlonija, kasnije 7. Juli, pa BIP, s one "druge" strane Skadarlije, na parkingu u Cetinjskoj 15.
kojima je muzika život, a u ponudi je eklektican izbor najtalentovanijih pojedinaca i grupa beogradske koncertne i klupske scene uz česta gostovanja inostranih izvođaca uz savršen zvuk i rasvetu.
Elektropionir je prirodno stanište ljubitelja muzike 6. POLET ljubitelja avangarde u Cetinjskoj 15. Za četiri meseca rada realizovano je preko sto umetničkih, kulturnih i zabavnih događaja.
tokom radnih dana održavaju se promocije knjiga, koncerti avangardne klasike, multimedijalni performansi, poetske i filmske veceri, izložbe slika... Ponedeljkom uvek eksperimentalni jam session, četvrtkom jazz trio koncerti, dok vikendom tematske
i elokventno osoblje kluba, kao i umetnički savet koji je zaduzen za izgled kluba i njegov sadržaj. 7. ROKANJE
foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.