Ukoliko je ovo tačno, Ukrajini će biti oduzeta pobeda na Evroviziji! (VIDEO)
Foto: Profimedia

još jedan skandal

Ukoliko je ovo tačno, Ukrajini će biti oduzeta pobeda na Evroviziji! (VIDEO)

Ovogodišnja pobeda Ukrajine na muzičkom takmničenju podigla je veliku prašinu. Sada se pojavila još jedna informacija, koja dovodi ukrajinsku pobedu u pitanje
Objavljeno: 12:17h

Novi skandal potresa ovogodišnje takmičenje za pesmu Evrovizije. Kao da nam nije dovoljno što je ovogodišnja Evrovizija protekla u znaku politike, sada se pojavljuju nove spekulacije. Putin reagovao: Četvrt miliona ljudi je rešilo da se na ovaj način izbori sa krađom na Evroviziji! (FOTO) Ukrajinska predstavnica Džamala koja je odnela pobedu pesmom “1944“ navodno može biti diskvalifikovana. Naime, postoje snimci na kojima se vidi da je ona pobedničku pesmu otpevala u maju prošle godine što je po pravilima Eurosonga nedopustivo jer sve pesme moraju biti predstavljene tek od jeseni. Skandal u najavi! EU i SAD rekle svoje: Kosovo osvaja sledeću Evroviziju! (FOTO)

foto: Profimedia
Ukoliko se ovo ispostavi da je tačno, Džamali će biti oduzeta pobeda, a zanimljivo je da se snimci uklanjaju svakog trenutka sa interneta. Pretpostavljamo, Rusi ih neprestano kače, a Ukrajinci brišu.

bulevar.b92.net

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.