Tolkindan u Reksu: Promocija nove knjige i druženje sa Nenadom Gajićem! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ YouTube/ Valinor club

za sve zaljubljenike

Tolkindan u Reksu: Promocija nove knjige i druženje sa Nenadom Gajićem! (VIDEO)

Osim druženja sa Gajićem, “Tolkindan”, mlađi „brat“ već tradicionalnog “Tolkinfesta” ponudiće posetiocima svih uzrasta najrazličitije programe
Objavljeno:

Srpski pisac Nenad Gajić, autor bestselera „Slovenska mitologija“ održaće promociju svoje nove knjige „Bajka nad bajkama - dva cara“, drugog dela fantazijskog serijala po motivima domaće fantastike u petak od 16.30 u KC Reks (Jevrejska 16), u okviru “Tolkindana” u organizaciji Udruženja Valinor iz Beograda. Svestrani kreativac, koji se osim pisanjem bavi i muzikom, programiranjem, kreiranjem društvenih igara, pričaće o mitologiji u službi književnosti i razvoju fantastike u regionu, a zatim će potpisivati primerke svoje „Bajke nad bajkama“. Jelen Top 10: Zadnjih 7 dana je sve bilo vrlo jednostavno, a da li će sad postati komplikovano? Osim druženja sa Gajićem, “Tolkindan”, mlađi „brat“ već tradicionalnog “Tolkinfesta” ponudiće posetiocima svih uzrasta najrazličitije programe: od dečjih recitala i nastupa plesnih trupa, preko koncerta harfistkinje Narodnog pozorišta Gordane Ćurguz, do Lego izložbe, umetničko-zanatskih radionica, takmičenja u Kospleju i kviza znanja na temu aktuelnog bioskopskog hita „Vorkraft“ i serijala video-igara po kojem je snimljen.

foto: Printscreen/ YouTube/ Valinor club
Na kraju programa Udruženje Valinor nagradiće učesnike dečjeg likovnog konkursa na temu bajkovite i mitološke književnosti i filmova čije je radove kao najbolje izabrao žiri kojim je predsedavao naš čuveni ilustrator Dobrosav Bob Živković. Manifestacija “Tolkindan - Srednja Zemlja u susret Azerotu” trajaće od 15 do 21 čas, a ulaznice po ceni od 200 dinara mogu se kupiti na blagajni Reksa. Za decu do sedam godina ulaz je besplatan.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.