VRATIO SAM SE S POSLA UMORAN I NERVOZAN: Pustio sam muziku i čuo novu pesmu, ostatak dana nisam skinuo OSMEH s LICA
Nema ništa bolje, razmišljam, od muzike i piva, Foto: Promo

sjajna priča

VRATIO SAM SE S POSLA UMORAN I NERVOZAN: Pustio sam muziku i čuo novu pesmu, ostatak dana nisam skinuo OSMEH s LICA

Moramo da nastavimo da okrećemo flašu i zamišljamo smele, raskalašne, hrabre želje - sve tu uz ritam koji nas vodi do totalnog zadovoljstva i ekstaze!

Objavljeno: 10:21h

Kad nakon posla dođem kući, najviše volim da dignem noge na sto, otvorim flašu hladnog piva i odvrnem muziku. Da se relaksiram. Da pustim da mi se glava proluftira.

Nekoliko pesama kasnije, nekoliko sočnih gutljaja posle, moje misli su već osvežene, penušave kao piće iz zelene flaše, plešu u ritmu muzike iz zvučnika, a umorne noge kao da su skroz regenerisane, hvataju ritam dok se odmaraju na stolu.

foto: Profimedia

Nema ništa bolje, razmišljam, od muzike i piva. Možda više nema onih velikih muzičkih festivala i stadionskih koncerata, ovaj virus nam je blokirao tu vrstu zabave, ali zato i dalje možemo da uživamo u muzici i pivu između četiri zida, zar ne? To nam nijedan virus ne može uskratiti.

Moje pivo izbora je Tuborg. Volim njegovu zelenu flašu, volim što pulsira u ritmu muzike, volim što je uvek moderan, što je bio simbol generacije moga dede u onoj neverovatnoj, maloj i debeljuškastoj flaši, da bi opstao sve do danas i postao i simbol moje generacije. Simbol dobre zabave i dobre muzike.

Dok ga pijem, asocira me na sve žurke moje mladosti, na koncerte, afterpartije, festivale, jutra na plaži, noći na planini, usne sa ukusom hmelja i vesele vodenaste poglede kao kroz zeleno staklo. Sa svakim gutljajem mogu ponovo da osetim i proživim sve te uspomene! A još su snažnije kada se iz zvučnika čuje ta zarazna, predobra pesma… Znam tu pesmu! “Hope”, sa albuma benda The Chainsmokers “Sick Boy”. Jesam li ja Sick Boy, Danac iz Srbije koji se njiše uz talase Tuborga? Što ne bih bio!

Šta znam o The Chainsmokersima? Chainsmokersi, producentski duo koji čine Aleks Pal i Drju Tagart, dostigli su internacionalnu slavu 2016. godine. Probili su se sa hitovima "Don't Let Me Down" u kom vokale izvodi Daja i "Closer" u kom vokale izvodi Holsi. U aprilu 2017. godine, grupa je izbacila svoj debi album “Memories… Do Not Open”, na kome se nalazi i neverovatni multi-nagrađivani hit: "Something Just Like This", u saradnji sa grupom Coldplay. I idu dalje!

Prijatelj, koji je takođe zaljubljenik u muziku, rekao mi je pre neki dan da Tuborg sada sarađuje sa Chainsmokersima. Prave muzičku platformu na kojoj će muzičari iz Srbije, Bosne, Bugarske, Kine, Nepala i Uzbekistana, koristeći ritam pesme „Hope“, napraviti nove hitove i pustiti da ih svet čuje i da uživa u njima, a sve preko Tuborga.

Prijatelj mi je poslao i link. Marko Luis je snimio pesmu „Ponovo“. Otvaram novi Tuborg i u isto vreme otvaram i link koji sam dobio. Odmah mi je jasno - „Ponovo“ ću slušati ponovo i ponovo i ponovo…

O čemu se tačno radi, pitam se, dok mi celo telo drma ovaj odlični ritam. Ubrzo pronalazim objašnjenje, i to iz cuga:

- Tuborg Open kampanja je sjajna jer koristi muziku kao platformu da ohrabri ljude da izazovu sopstvene percepcije. Ova kampanja poziva ljude da dožive muziku koja potiče iz različitih kultura, pozadina i muzičkih stilova. Čast mi je da budem predstavnik Srbije na ovom globalnom projektu i nadam se da će vam se svideti ono što sam napravio koristeći zvukove trube i ritam pesme "Hope"! - rekao je Marko Luis.

Možda svet više ne deluje kao preterano zabavno mesto uz sve ove loše vesti koje slušamo svakog dana, sata i minuta, ali jedno je sigurno: ne smemo zaboraviti da se zabavljamo. Moramo da nastavimo da okrećemo flašu i zamišljamo smele, raskalašne, hrabre želje - sve tu uz ritam koji nas vodi do totalnog zadovoljstva i ekstaze! I moramo to da radimo ponovo, ponovo, ponovo…

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.