Veliki ljudi: Nećete verovati šta su Milena i Dragan uradili za teško obolelog dečaka, a sakrili to od svih - do danas!
Foto: Fonet

NISU SE HVALILI NA SVA ZVONA

Veliki ljudi: Nećete verovati šta su Milena i Dragan uradili za teško obolelog dečaka, a sakrili to od svih - do danas!

- Njima treba para koliko i mi imamo trenutno u kući, ma, šta će nam novi automobil - rekao je Gaga svojoj supruzi kada je čuo da dečak mora na operaciju
Objavljeno: 18:17h

Malo je onih koji će od srca pomoći drugome u nevolji, pogotovo ukoliko tu osobu ne poznaju. Milena Dravić i Dragan Nikolić su pokazali svoju plemenitu stranu kada su pre mnogo godina, bez mnogo dvoumljenja, dali sve pare koje su imali ne bi li pomogli dečaku sa velikim problemom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovu informaciju je prenela Tanja Peternak, kojoj je Milena svojevremeno bila gost u emisiji, a gore pomenuti dečak je tražio pomoć, ne bi li otišao na operaciju očiju. Milena i Dragan nikada nisu želeli javno da govore o tome.

foto: Fonet

Naime, poznati par je usred najgore krize, pre 20-ak godina, uspeo da skupi novac za novi automobil i odlučili su da zamene onaj koji su uvek morali da guraju ne bi li upalio. Onda se dogodila situacija kao na filmu, njihova kola nisu želela da upale, vratili su se u dom da pozovu nekoga da popravi auto, a baš tada je na TV-u išao prilog o dečaku kom je hitno potrebna operacija.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.