27. septembar je dan D! Na svetu nema benda kao što je ovaj, a on sada dolazi u Srbiju! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Promo

spektakl neviđenih razmera

27. septembar je dan D! Na svetu nema benda kao što je ovaj, a on sada dolazi u Srbiju! (FOTO)(VIDEO)

Jedanaest godina nakon poslednjeg studijskog albuma, američki alt-country veterani Freakwater početkom ove godine objavili su deseti studijski album - "Scheherazade" - opet za kultnog izdavača Bloodshot Records.
Objavljeno: 14:18h

U tu čast kreću na prvu evropsku turneju posle deset godina i tako stižu i u Beograd, gde će u Elektropioniru nastupiti u utorak 27. septembra.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Ulaznice su u prodaji u kafeu Sikarica i Zaokretu po promo ceni od 1000 dinara do 11. septembra, nadalje cena karte je 1200 dinara, kao i na dan koncerta. Dženet Bin i Ketrin Irvin su srce Freakwater još od tinejdžerskih dana kada su svirale za svoju dušu u podrumu porodice Bin u Kentakiju. Tada su prvi put probale da slažu svoje vokale uz bedžo i gitare, a svet je njihove prve pesme zabeležene na kaseti mogao da čuje 1985. godine.

foto: Promo

Prvi koncert održali su u Luivilu u striptiz baru koji je bio i scena za nove punk-rock bendove. I posle 30 godina stihovi Ketrin i Dženet i njihovi glasovi mogu da vas pogode u srce "sa kilometar".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.