"CRNA SVADBA" I "BESA 2" IMAJU JEDNU ZAJEDNIČKU STVAR! Da li ste primetili ovaj detalj? (FOTO)
Besa i Crna svadba, Foto: Printscreen /Superstar TV

ZANIMLJIVO

"CRNA SVADBA" I "BESA 2" IMAJU JEDNU ZAJEDNIČKU STVAR! Da li ste primetili ovaj detalj? (FOTO)

Haris Džinović u poslednjih nekoliko meseci nema mira zbog luksuzne vile na Senjaku

Objavljeno:

Crna svadba i Besa imaju jednu zajedničku tačku! I nećete verovati o čemu je reč. Ne, nisu u pitanju glavni likovi. Kao ni scenaristi. Čak je i izvršna produkcija različita. E, pa reč je o luksuznoj vili u kojoj su snimane obe serije. Dok je u „Crnoj svadbi“ u njoj živela Vesna iliti Kapetan, u seriji „Besa“ ovu istu kuću nastanjuju Luka i Una, iliti Milan Marić i Milica Gojković.

Međutim, ono što je još zanimljivo jeste to da je prvi komšija likovima iz obe serije bio niko drugi do Haris Džinović.

Haris Džinović u poslednjih nekoliko meseci nema mira zbog luksuzne vile na Senjaku koja se nalazi odmah pored njegove kuće.

Vila
foto: Printscreen / Superstar TV

Njih deli samo ograda, a zbog atraktivne lokacije na kojoj se nalazi postala je pravi hit za snimanje domaćih serija. Tako se eksterijer ove vile našao u poslednje dve epizode serije „Crna svadba“ kao lokacija gde živi jedna od junakinja – Kapetan, koju tumači Borka Tomović, a koja je postala centralna tema prve sezone. Osim u ovoj seriji, isti prostor korišćen je i u novoj sezoni serije „Besa„.

Ipak, ovo se ne sviđa gazda Harisu, koji je poslednjih meseci očajan. Kako Kurir saznaje, njemu smeta veliki broj ekipa koji rade na serijama, zbog čega nema mira.

– Haris je mnogo nervozan u poslednje vreme. Smeta mu što mu se oko kuće vrti veliki broj ljudi, što su kamere na svakom ćošku. Ovu kuću su i sagradili na mestu koje je malo povučeno i mirno, a sada samo nešto snimaju, što njemu nikako ne odgovara. Žalio nam se i kaže da nikad tu ne bi živeo da je znao da će biti tako. Melini i njegovoj deci, naprotiv, ovo imponuje i stalno mu govore da nije u pravu i da to što se u njihovom komšiluku snimaju serije samo pokazuje da su napravili pravi izbor lokacije na kojoj će da se skuće – navodi izvor.

(Espreso / Film i TV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.