OVU RIBETINU LJUBI NAŠ POZNATI GLUMAC! Mlađa je 20 godina i izgleda BRUTALNO (FOTO)
Svetozar Cvetković, Foto: printscreen

jeste li znali?

OVU RIBETINU LJUBI NAŠ POZNATI GLUMAC! Mlađa je 20 godina i izgleda BRUTALNO (FOTO)

Jelena je 20 godina mlađa od Svetozara, a par ima i dvoje dece

Objavljeno: 11:31h

Svetozar Cvetković je dugo prisutan na glumačkoj sceni Srbije. Za sobom ima mnogo uspešnih predstava i filmova koji su rezultirali nagradama. Poslednjih godina u svemu ima podršku svoje supruge, koleginice Jelene Đokić.

Njih dvoje su se venčali 2006. godine, a Jelena je njegova druga supruga. Ona je takođe glumica i ređa uspehe kako na pozorišnim daskama, tako i u serijama. Članica je pozorišta "Atelje 212", a publika će uskoro imati priliku i da je gleda u seriji "Pet" na RTS-u.

Jelena je 20 godina mlađa od Svetozara, a par ima i dvoje dece.

Glumica je rođena u Splitu 1977. godine, ali tokom rata na ovim prostorima bila je prinuđena da se preseli u Srbiju. Njena porodica je odabrala Mladenovac. Nakon toga je sa porodicom otišla u Herceg Novi i upisala glumu na Cetinju.

Njih dvoje su se upoznali 2000. godine i već godinama uživaju u skladnom braku. Svetozar je u jednom intervjuu istakao da je u Jeleni našao pravog i interesantnog sagovornika.

1 / 2 Foto: Printscreen

U jednoj epizodi serije "Crna svadba", koja uveliko diže prašinu u javnosti, imali smo prilike da vidimo glumicu Jelenu Đokić u veoma slobodnim scenama, o kojima se naširoko priča.

Jelena, koja u ovom ostvarenju tumači lik Nataše Janković, imala je vrele scene sa dve žene, koje je maestralno iznela.

U više kadrova mogli smo da je vidimo bez odeće, dok o njenim poljupcima sa koleginicama ne prestaje da se raspreda na društvenim mrežama.

Pored Jelene, koja je, inače, supruga glumca Svetozara Cvetkovića, u seriji imamo prilike da gledamo i Nikolu Koja, Minu Sovtić, Nebojšu Milovanovića, Slavka Štimca i mnoge druge. Serija ima deset epizoda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.