OVA POZA U KREVETU JE IDEALNA ZA NISKE ŽENE I VISOKE FRAJERE: Vrhunac je ZAGARANTOVAN, samo joj URADITE OVO
Odnos, Foto: Profimedia

DA GORI SVE

OVA POZA U KREVETU JE IDEALNA ZA NISKE ŽENE I VISOKE FRAJERE: Vrhunac je ZAGARANTOVAN, samo joj URADITE OVO

Žene se mogu opustiti dok muškarac obavlja sav "posao" u ovoj vrlo strastvenoj pozi u kojoj su ljudima ruke slobodne da lutaju telima

Objavljeno:

Poza pereca pruža parovima mogućnost za duboku penetraciju kao u psećoj pozi dok održavate kontakt očima. Seksualni terapeuti Ian Kerner i Ešli Kob otkrili su sve prednosti ove poze, piše Men's Health.

1 / 6 Foto: Profimedia

Što je pereca poza?

Kako biste uživali u ovoj pozi omiljenoj mnogim parovima širom sveta, žene treba da legnu na bok, a njihov partner kleči kod njihovih kolena. Muškarac podiže ženinu nogu oko struka, kako bi joj se što više približio. Žene se mogu opustiti dok muškarac obavlja sav "posao" u ovoj vrlo strastvenoj pozi u kojoj su ljudima ruke slobodne da lutaju telima.

Prednosti poze

"Položaj pereca je dobar položaj za duboku penetraciju", kaže Kob. Istaknula je kako je pereca poza izvrstan položaj za niske žene koje imaju visoke ljubavnike. Još jedna velika prednost je ta što su vam ruke slobodne. Takođe, ova poza omogućuje kontakt očima.

1 / 5 Foto: Profimedia

Mane poze

"Ovaj položaj zahteva određenu spretnost i mogao biti neugodan za oba partnera - posebno za donjeg partnera, jer im se torzo lagano uvrne", kaže Kerner.

Varijacije

"Partner koji je dole može približiti svoja kolena prsima. Partner na dnu može zakačiti nogu natrag oko osobe koja je gore", kaže Cobb.

(Espreso / Men's Health)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.