MUŠKARCI REKLI DA LI VIŠE VOLE MALE ILI VELIKE GRUDI: Odgovor će vas IZNENADITI, do DETELJA opisali šta ih VOLE
Ilustracija, Foto: Profimedia

OVO JE IDEALNO

MUŠKARCI REKLI DA LI VIŠE VOLE MALE ILI VELIKE GRUDI: Odgovor će vas IZNENADITI, do DETELJA opisali šta ih VOLE

Muškarci u detalj opisali šta ih pali, i da li više vole male ili velike grudi

Objavljeno: 23:51h

Većina žena je prilično nesigurna po pitanju veličine grudi. Da li su premale, previše opuštene ili pak prevelike, neke su od briga koje ih često more. Ako pitate muškarce, većina će reći da su im neke druge stvari bitnije, a na samom vrhu liste je i to da budu zadovoljeni u krevetu. Što, objektivno, ne mora da bude povezano sa izgledom i oblikom tela.

Ali, to ne znači da jači pol nema preferencije kad je reč o ovom delu tela. Prema jednoj studiji, veličina nije ni približno toliko važna muškarcima koliko "dobar osećaj u rukama" i oblik grudi.

Ako ženske grudi savršeno prianjaju u ruci, muškarci ih smatraju privlačnim. Manje grudi izgledaju simetričnije, a istraživanje je pokazalo da njih podsvesno privlači simetrija kao i čvrstina, s obzirom da manje grudi ne podležu toliko gravitaciji i kompaktnije su od velikih.

Druga studija sa Univerziteta u Beču pokazala je da su manje grudi osetljivije, dok za razliku od njih žene sa velikim grudima imaju 24 odsto manju osetljivost. Male grudi takođe imaju manje masnog tkiva, što znači da ih je lakše stimulisati tokom predigre. Imajte u vidu da veličina grudi dosta zavisi od genetike i nasledna je. Ako su u porodici sa majčine strane sve žene imale male i ravne grudi, velika je verovatnoća da ćete i vi da imate.

A prednosti manjih dimenzija su mnogobrojne, te žene sa takvim grudima imaju veće šanse da uživaju u predigri, nemaju bolove u leđima i mogu da vežbaju bez problema. Drugi veliki plus je lakše otkrivanja raka dojke - manje dojke imaju dosta manje slojeva tkiva pa je lakše da se potencijalno otkriju bilo kakve kvržice.

Seks
foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novinarka koja pretežno piše o seksualnim temama i problemima, Rebeka Džejn Stouks, imala je priliku da porazgovara sa različitim muškarcima i otkrije činjenice iz prve ruke. A evo šta su oni rekli na pitanje da li su im više privlačne žene sa malim ili velikim poprsjem:

"Da. Velike grude su seksi, ali takođe su i male", rekao je jedan.

"Sve grudi. Verovatno manje grudi, jer sa njima može lakše da se igra", odgovorio je drugi.

"Manje znače živahnost."

A na pitanje zbog čega vole manje grudi oni su rekli da one često imaju slađe bradavice i mogu da budu osetljivije.

"Osetljivije bradavice se lepo uklapaju u moje ruke ili usta", bez suzdržavanja je odgovorio jedan muškarac.

"Imaju bolju formu. Takođe praktičnije su za žene."

"Pa, to verovatno ima neke veze sa atraktivnošću zdravog tela. Generalno ne marim za fizičke kvalitete sve dok smo oboje zdravi i srećni. Pretpostavljam da ima mnogo zdravstvenih koristi od manjih grudi", rekao je drugi za kraj.

A šta vi mislite?

Bonus video: SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

09:19

SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.