3 laži o muškarcima u koje morate odmah prestati da verujete (FOTO)

JOŠ TRAŽITE PRAVOG

3 laži o muškarcima u koje morate odmah prestati da verujete (FOTO)

Stereotipi o momcima su tolio rasprostranjeni da vas upravo oni često sprečavaju da pronađete pravu ljubav
Objavljeno:

Većina devojaka je po nekoliko puta čula ovakve priče, ali činjenica je da vas one sprečavaju da pronađete ljubav. Sve osobe na svetu se po nečemu razlikuju, tako se i svaki momak razlikuje od drugog. Stereotipe koje ste o njima čule zaboravite, jer zapravo momci su mnogo drugačiji od toga. Ovo su najčešće priče o momcima: 1. Muškarci žele samo seks Muškarci jesu seksualna bića i seks im je poprilično visoko na listi prioriteta, to ne znači da oni nemaju osećanja, i da žele sključivo seks. Seks je samo jedna stvar na listi, ali ta lista je pametnija nego što vi mislite.

2. Muškarci se boje jakih žena Samostalne i jake žene možda izazivaju strah kod nekih, ali većina muškaraca zapravo pored sebe želi takvu ženu. Dečaci se boje jakih žena, ali ih muškarci obožavaju.
3. Ako vas voli, prihvatiće vas baš takvu kakva jeste To i nije baš sasvim tačno jer neke žene ovo shvataju kao motivaciju da se previše opuste i zapuste. On će vas voleti bez šminke i bez glume, ali to ne znači da se trebate zapustiti do te mere da više ne ličite na ženu koju je upoznao.
(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.