NATERALA SAM MUŽA DA SPAVA SA DRUGIM ŽENAMA JER ME DVE STVARI UZBUĐUJU: Volim da slušam, a JEDNO uvek tražim
Ilustracija, Foto: Profimedia

PRIZNALA

NATERALA SAM MUŽA DA SPAVA SA DRUGIM ŽENAMA JER ME DVE STVARI UZBUĐUJU: Volim da slušam, a JEDNO uvek tražim

Njena priča je šokirala mnoge

Objavljeno:

Kada je Ejmi Pond (25) rekla svom suprugu da želi da on vodi ljubav s drugim ženama, njen muž je mislio da se radi o šali, ali ona je bil smrtno ozbiljna.

Njena priča sigurno nije tipična, pa ne čudi što je snimak koji je objavila na Tik Toku privukao mnogo pažnje i komentara.

Ejmi je bukvalno naterala svog muža da “šara” okolo, a kako priznaje, nju neverovatno uzbuđuju dve stvari: ljubomora i osećanje poniženosti!

– Uzbuđuje me kada je on sa drugim ženama. Teško je to objasniti, ali neverovatno zadovoljstvo osećam kada sam ljubomorna i degradirana, ako je to uopšte prava reč. Uživam dok slušam da jer ta druga žena bolja od mene u krevetu, ili da on se on bolje oseća u njenom društvu – navodi Ejmi.

– Ja ne želim da ih gledam u akciji, ali on mora da poštuje samo jedno pravilo: da mi sve ispriča do poslednjeg detalja. Najviše volim kad on dođe kući i kaže mi: Pogodi s kim sam danas spavao! Pa mi potom ispriča sve prljave detalje i šta su sve radili zajedno – priznaje ona.

– Za mene ovo nema veze sa preljubom, jer neverstvo podrazumeva neiskrenost i laganje, a toga ovde nema. Ja uvek znam šta i sa kim radi. Čak im se ponekad pridružim ili ih samo gledam dok vode ljubav – objašnjava Ejmi.

– Kada sam mužu rekla šta želim, on je prvo mislio da se šalim. Zatim je pomislio: Da, baš ću da te prevarim s drugom ženom, pa da me ostaviš… Međutim, kada je shvatio da sam ozbiljna, prvo je to odbio i morala sam da ga bukvalno nateram. Popustio je kada sam mu rekla da će to učiniti za mene ako me zaista voli. Čak sam mu otvorila i profil na Tinderu. Svi me pitaju da li ja imam pravo da spavam s drugim muškarcima. Da, imam, ali mene to ne zanima, ja želim samo svog muža – zaključila je Ejmi Pond.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.