4 tajne u vezi koje ne smete nikome odati! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

nikom ne reci to...

4 tajne u vezi koje ne smete nikome odati! (FOTO) (GIF)

Neke stvari je bolje prećutati nego reći naglas, zato pazite šta kome i kad pričate jer biste mogli jako da povredite osobu sa kojim ste
Objavljeno: 13:06h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Često se dešava da kada imate ljubavni problem otrčite trčite kod prijatelja koji bi vam uvek ponudili rame za plakanje. Čak i kada nije u pitanju ljubavni problem lakše se osećate kada se poverite osobi kojoj verujete u potpunosti.

60-ih i 70-ih muške frizure su bile, pa vrlo smešne :) (FOTO)

Stručnjaci kažu da neki detalji iz veze ipak treba da ostanu tajna među partnerima i da nije preporučljivo da ih delite sa drugima. Devojke češće pričaju o ljubavnim i drugim mukama od momaka, ali ni oni ne zostaju mnogo za njima.

Muška osobina No.1 na koju pada svaka žena (FOTO) (GIF)

foto: giphy

Na šta se devojke najčešće žale u vezi:

1. Svađe sa partnerovom porodicom

Svi ponekad imaju poneku zamerku na ponašanje članova porodice svog partnera, ali to treba da zadržite za sebe. Ljudima je u prirodi da zauzmu defanzivan stav kada je u pitanju njihova porodica, a vi nikada ne znate da li će komentar koji ste nekome ispričali u poverenju doći do partnera ili njegove porodice.

foto: Profimedia

2. Partnerova seksualna fantazija

Fantazije treba da ostanu tajna jer je reč o najintimnijem delu seksualnog života. Ponekad treba da prođu godine da bi vam poverili šta vole i očekuju da to ostane vaša zajednička tajna, a ne tema za razgovor.

foto: Shutterstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.