NA OVIM LETOVALIŠTIMA ĆETE SRESTI NAJBOGATIJE LJUDE NA PLANETI: Evo gde oni uživaju u LUKSUZU i šta biraju za ODMOR
Sveti Stefan, Foto: Profimedia

luks

NA OVIM LETOVALIŠTIMA ĆETE SRESTI NAJBOGATIJE LJUDE NA PLANETI: Evo gde oni uživaju u LUKSUZU i šta biraju za ODMOR

U svetu prepunom izazova, postoje destinacije koje su osvojile srca kako poznatih ličnosti, tako i onih kojima novac ne predstavlja problem

Objavljeno:

Ako vaš kriterijum za letovanje obuhvata luksuz i novac nije prepreka, postoji niz mesta koja se izdvajaju. Ove destinacije ne samo da nude savršene plaže, izuzetne poglede i živahne zabave, već i pružaju beskompromisno iskustvo za one koji mogu sebi da priušte ovakve užitke.

Côte d’Azur (Azurna obala), Francuska - Azurna obala je dom mnogih slavnih ličnosti kao što su Elton Džon i Bridžit Bardo, koji su ovde izgradili svoje raskošne domove. Ovaj raj za jahting i jedrenje pruža neodoljive panorame i luksuznu atmosferu. Posetioci se mogu prošetati kroz Nicu, najveći grad ove oblasti, sa njegovom srednjovekovnom atmosferom i raskošnom francuskom kuhinjom.

Majorka
foto: Profimedia

Ibica, Španija - Ibica je ostrvo koje ima sve: fantastičan noćni život, UNESCO svetsku baštinu i neodoljive plaže. Mnoge poznate ličnosti, uključujući Paris Hilton, Ludacrisa i Calvin Harrisa, biraju Ibicu za svoj luksuzni odmor.

Goldeneye Resort, Jamajka - Ovaj rajski resort na Jamajci, smešten u Oracabessa zalivu, nudi panoramske poglede i beskompromisnu estetiku. Smestajne opcije uključuju kolibe, apartmane i Fleming vilu. Posetioci ovde mogu uživati u spa centru, teniskim terenima i organskoj hrani uz predivan pogled na okolinu.

Wakaya, Fidži - Ostrvo Wakaya, deo Lomaiviti Arhipelaga u Fidžiju, je privatno vlasništvo sa kristalno čistim vodama i egzotičnom lepotom. Pored smeštaja, posetioci mogu uživati u raznim aktivnostima. Ovo ostrvo je posebno privlačno poznatim ličnostima kao što su Kit Ričards, Nikol Kidman i Bil Gejts.

Lefkada
foto: Profimedia

Sveti Stefan, Crna Gora - Ostrvo Sveti Stefan, nekada rudnik srebra, danas je ekskluzivan resort privlačan bogatim i poznatim gostima. Ostrvo je bilo domaćin mnogim slavnim imenima, uključujući Elizabet Tejlor i Sofiju Loren.

Telluride, SAD - Ovaj nekadašnji rudnik srebra u Koloradu je postao luksuzni skijaški resort sa šarmom i mnogobrojnim avanturama. Pored skijanja, posetioci mogu uživati u biciklizmu, raftingu i pešačenju. Mnoge poznate ličnosti, kao što su Džon Denver i Opra Vinfri, biraju Telluride za svoj odmor.

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.