ORIGINALNE FIGURE: Neka Deda Mraz i Sneško sa TELESKOPSKIM nogama krase vaš prostor!
Promo, Foto: Promo

online prodaja

ORIGINALNE FIGURE: Neka Deda Mraz i Sneško sa TELESKOPSKIM nogama krase vaš prostor!

Ove čarobne figure su savršen način da unesete radost i toplinu praznika u svaki kutak vašeg doma ili kancelarije

Objavljeno:

Decembar je stigao, a sa njim i prilika da unesete čaroliju praznika u svoj dom ili kancelariju. Nema potrebe za daljim čekanjem – vreme je da započnete kićenje i stvaranje praznične atmosfere koja će podići vaše raspoloženje. Ako želite originalne ukrase koji će oduševiti sve, onda su figure Sneška Belića i Deda Mraza sa izvlačećim nogama pravi izbor! Pogledajte ih OVDE.

Ove čarobne figure su savršen način da unesete radost i toplinu praznika u svaki kutak vašeg doma ili kancelarije. Ono što ih čini posebnim su teleskopske noge koje im omogućavaju da se prilagode prostoru u kojem se nalaze. Minimalna visina Deda Mraza je 28 cm, ali kada im izvučete noge, dostižu visinu od impresivnih 43 cm. Sneško Belić ima minimalnu visinu od 31 cm, ali sa izvučenim nogama postaje visok čak 46 cm.

Fantastična stvar kod ovih figura je što su ne samo efektne, već i veoma pristupačne. Bez obzira da li ih postavljate na police, pored jelke ili na pod, ove simpatične figure će uneti praznični duh na svako mesto.

Iako izgledaju moćno, ove figure su dostupne po izuzetno povoljnoj ceni. Gde ih možete nabaviti? Možete ih odmah poručiti online OVDEili pozivom na 011/6 888 999 i obezbediti jedinstvene ukrase koji će oplemeniti vaš prostor tokom celog prazničnog perioda.

Promo
foto: Promo

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.