KAKO DA UPRKOS VISOKIM TEMPERATURAMA IZGLEDATE SJAJNO: Lagana garderoba za svačiji džep!
Foto: PR

Budite neodoljive

KAKO DA UPRKOS VISOKIM TEMPERATURAMA IZGLEDATE SJAJNO: Lagana garderoba za svačiji džep!

Postoji rešenje za savršeni stajling za plažu i paklene dane koji su pred nama, a sasvim sigurno ćete biti savršeno stilizovane

Objavljeno:

Mislite da je na ogromnim temperaturama teško izledati sređeno i lepo? Spremate se za plažu, odmor, bazen, a ne znate šta bi ste obukli - želeli bi ste da se u isto vreme osećate prijatno, da ne potrošite mnogo novca, ali i da budete primećene?

Postoji rešenje za savršeni stajling za plažu i paklene dane koji su pred nama, a sasvim sigurno ćete biti savršeno stilizovane.

Šta je potrebno za leto, kao najvažniji detalj? Dobar kupaći kostim! Ovaj upečatljivi bikini sa geometrijskim printom i „etno“ motivima je pravi pogodak. Gornji deo je bez bretela i fišbajna, kači se pozadi na plastičnu kukicu i ima korpe koje mogu da se skinu. Donji deo kupaćeg kostima je visoko sečen i izdužuje liniju nogu, dok gornji deo ovog bikinija rasporedom linija vizuelno uvećava dekolte. Njegova cena je 2400 rsd, a OVDE ga možete naručiti.

foto: PR

Uz dobar kupaći, potrebna je i lepa haljina uz njega. Tunika sa Indian printom je hit ove sezone! Šira je, kratka, sa pojasem i „orijentalnim“ printom. Blago pada preko ramena i ima šišmiš rukave. Ležeran kroj ove tunike idealan je za sve tipove figure, jer „strateški“ prekriva i ističe liniju tela. Cena tunike je samo 1590 rsd, a OVDE može odmah postati vaša!

foto: PR

Volite duge haljine? Mornarski stil je uvek aktuelan! Haljina u mornarskom stilu sa širim bretelama i okruglim izrezom oko vrata je vrlo prijatnog materijala, pa je idealna za ovo vreme. Struk se nabira elastičnim štepom, dok je model jako dug i prekriva stopala. OVDE možete poručiti haljinu, po ceni od 2590 rsd.

foto: PR

Još jedna fenomenalna, dugačka haljina idealna za plažu! Ova haljina je pravi pogodak, naglašenog je struka elastičnim štepovima. Od prijatnog je materijala, sa v-izrezom i aktuelnim cvetnim printom. Haljina će vam zbog svoje dužine i kroja naglasiti i izdužiti vaš stas, a za samo 1990 rsd, OVDE može biti vaša.

foto: PR

Još prelepih proizvoda, pa akcijskim cenama, OVDE možete pronaći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.