ON JE ČUDO, ON JE SVEMOGUĆ! Serum sa vitaminom C učiniće da vaša koža BLISTA!
Serum sa vitaminom C učiniće da vaša koža BLISTA!, Foto: promo

promo

ON JE ČUDO, ON JE SVEMOGUĆ! Serum sa vitaminom C učiniće da vaša koža BLISTA!

Ovaj serum predstavlja bogat izvor vitamina C

Objavljeno: 14:32h

Protiv prehlade i ugroženog imuniteta kod dece i odraslih postoji jedno rešenje, poznatije kao "čudo svih vremena", a čija je dragocena moć nadaleko poznata. U pitanju je svemoćni vitamin C.

Antioksidativna moć vitamina C dokazana je brojnim naučnim radovima i istraživanjima, a svako od njih pokazuje da je vitamin C saborac u očuvanju zdravlja, ali i lepog izgleda!

Szent-György je mađarski lekar, kome se pripisuju najveće zasluge za otkriće ovog priodnog blaga, kao i opsežnije ispitivanja njegovog uticaja na ljudski organizam.

Mnogi sisari u stanju su da proizvedu vitamin C, ali ne i čovek!

Mi smo primorani da vitamin C uzimamo kroz ishranu. Dovoljnu količinu vitamina C možemo da dobijemo kroz voće i povrće, no najčešće ne unosimo potrebnu količinu istog, te pribegavamo alternativnim rešenjima.

Vitamin C ili L-askorbinska kiselina, kako ga još nazivaju, neophodan je za normalno funkcionisanje ljudskog organizma, zato je bitno da se na dnevnom nivou unosi dovoljna količina ovog vitamina.

Osim što je značajan i doprinosi normalnom funkcionisanju organizma, vitamin C smanjuje mogućnost dolaska do srčanog i moždanog udara, bolesti perifernih arterija, astme, deficita imunog sistema i kancera. Takođe, delotvornim se pokazao i kod urinarnih infekcija.

Osim blagotvornog dejstva u unutrašnjosti čovekovog tela, njegovo dejstvo značajno je i na spoljašnjost, odnosno sam izgled čoveka, naročito njegove kože.

Vitamin C usporava starenje, a svojim antioksidativnom moći hidriraće kožu i očistiti je od štetnih uticaja iz spoljašnjeg sveta.

Ukoliko se borite sa neprijatnom hiperpigmentacijom ili pak ožiljcima od akni, ovaj snažni vitamin utrljajte direktno u kožu! Mada, do vitamina C u svom najmoćnijem izdanju teško doći. No, i za to postoji rešenje.

Naime, preporuka je da sve blagodeti magičnog vitamina iskusite u samo jednom proizvodu, koji je sada lako dostupan. Zato, preskočite sve proizvode koje sadrže minimalne procente vitamina C i odlučite se za Avonov novi Vitamin C serum, čija samo jedna bočica ima snagu 30 narandži, prepunih vitamina C!

Ovaj serum će da vam obezbedi maksimalnu revitalizaciju od prve do poslednje kapi, a koža će jednostavno blistati! Naša koža je izložena različitim štetnim uticajima, te joj je dodatna pomoć uvek potrebna. A u tom slučaju, Avon bočica je pun pogodak.

Uživajte u prolećnim danima uz Avon koji nam donosi 30 narandži na jednom mestu. Novi Vitamin C serum u okviru Anew linije, oduševiće sve dame koji svojoj koži i zdravlju poklanjaju samo najbolje.

Ovaj serum predstavlja bogat izvor vitamina C, moćnog antioksidanta koji pomaže da koži vratite prirodni i mladalački sjaj. Zahvaljujući jedinstvenoj, patentiranoj formuli sa 10% stabilnog vitamina C, serum aktivno deluje na kožu obezbeđujući maksimalnu revitalizaciju!

Odlučite se za Avon Anew Vitamin C, koji će vas oduševiti svojim moćnim dejstvom. Serum aktivno deluje na kožu i zahvaljujući jedinstvenoj, patentiranoj formuli sa 10% stabilnog vitamina C!

U stvari, najbitnije je da se prepustite i priuštite svojoj koži luksuz, jer ona to zaslužuje. Prepustite brigu o lepoti stručnjacima iz Avona koji će učiniti da vreme "radi" za vas!

Vitamin C serum dostupan je po ceni od 1.490 dinara u Avon brošuri kao i na www.avon.rs.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.