ISPLIVALE BOLNE FOTOGRAFIJE VESNE PEĆANAC
Vesna Pećanac, Foto: Printscreen

tuga

ISPLIVALE BOLNE FOTOGRAFIJE VESNE PEĆANAC

- Redovna korisnica kuhinje Verskog dobrotvornog starateljstva. Da li prepoznajete ženu sa fotografija? - pisalo je u opisu

Objavljeno:

Srpska glumica Vesna Pećanac danas je dobila crnogorsko državljanstvo, što je odjkenulo u medijima.

„Radi se o licu čiji je prijem u crnogorsko državljanstvo od posebnog značaja za kulturni interes Crne Gore. Vesna Pećanac je svojim pozorišnim, filmskim i televizijskim ulogama dala značajan doprinos promociji Crne Gore, njenoj kulturi i stvaralaštvu“, naveli su iz MUP-a na Tviteru.

Ostvarila je brojne uloge kako na filmu i televiziji, tako i u mnogim pozorišnim predstavama, ali ono što mnogi ne znaju je to da je glumica prošla kroz pakao u životu i da ima veoma tešku životnu priču, a uočena je i u dobrotvornoj kuhinji.

Naime, na društvenoj mreži Tviter isplivale su bolne fotografije glumice koja je korisnica verske dobrotvorne kuhinje.

- Redovna korisnica kuhinje Verskog dobrotvornog starateljstva. Da li prepoznajete ženu sa fotografija? - pisalo je u opisu.

Vesna je bila udata za poznatog reditelja Živka Nikolića, sa kojim ima dva sina, a neke od svojih najpoznatijih uloga ostvarila je upravo u njegovim filmovima "Lepota poroka" i "Čudo neviđeno". Publika je dobro pamti i kao Jeku iz serije "Đekna još nije umrla, a kada će ne znamo", a veliki deo karijere provela je u "Ateljeu 212".Vesna je obožavala svoju profesiju i govorila da nikada ne želi da ode u penziju, međutim porodične tragedije učinile su da se odvoji od scene. Za kratko vreme izgubila je muža i roditelje, i nije mogla da podnese da gleda kako se ljudi oko nje smeju.

Nakon smrti supruga, život joj se pretvorio u novi pakao. Naime, u javnost je 2006. godine dospela informacija da Vesnu zlostavlja sin.

- Posle smrti supruga, crnogorskog reditelja Živka Nikolića, Vesna živi strašnim životom i neprestano vodi bitku sa sinom koji je više puta verbalno, pa čak i fizički maltretirao - rekao je tada sagovornik lista "Press".

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Glumica je tada iz porodičnog doma pobegla u prihvatilište za žrtve nasilja u porodici, kako bi se spasila zlostavljanja svog sina.

O navodnom zlostavljanju sina Vesna nikada nije želela da govori, već se uvek hrabro, sa osmehom priseća detalja iz prošlosti, kako iz poslovnog tako i iz privatnog života.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.