ISPROBAJTE TETOVAC SA LOVOROM, LUKOM I MLEVENOM PAPRIKOM: Zavešće vas pun ukus ovog jela
Prebranac u zemljanoj posudi, Foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

prebranac spremljen na drugačiji način

ISPROBAJTE TETOVAC SA LOVOROM, LUKOM I MLEVENOM PAPRIKOM: Zavešće vas pun ukus ovog jela

Napravite ovaj prebranac i uživajte u jednostavnom jelu i punom ukusu ovog jela koje čine nekoliko zdravih sastojaka.

Objavljeno:

Obožavate prebranac? Kad isprobate ovaj recept volećete ga još više.

Sastojci:

1 kg tetovca 3-4 glavice crnog luka nekoliko čena belog luka 1 list lovora malo bibera po ukusu

Za zapršku:

300 g crnog luka ili praziluka

mlevena paprika

so, biber

1 kašika masti ili ulja

Priprema:

Pasulj obarite da provri, vodu prospite, pa nalijte drugu. Dodajte iseckan crni luk, nekoliko čena belog luka, list lovora i nekoliko zrna bibera. Kad se pasulj dobro raskuva ocedite vodu i pasulj dobro izgnječite varjačom, pa prespite u posudu sa pripremljenom zaprškom.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

Zaprška se pravi od 300 g crnog luka, jedne kašike masti ili ulja, aleve paprike i soli i bibera po ukusu. Zapecite prebranac u vrućoj rerni, najbolje u zemljanoj posudi.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.