4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA PRIVLAČE DEVICU: Za OVAJ nećete moći da POVERUJETE
Foto: Profimedia

IZNENAĐUJUĆE

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA PRIVLAČE DEVICU: Za OVAJ nećete moći da POVERUJETE

Devica je zemljani element i njiena sezona počinje od 22. avgusta do 22. septembra, a ovo su znaci Zodijaka koje privlače Device

Objavljeno: 21:36h

Device su perfekcionisti i to najveći od svih znakova Zodijaka. Oni su ti koji obraćaju pažnju na svaki detalj kako bi stvari bile savršene. Sređene, analitične i praktične Device su veoma lojalni i saosećajni partneri. Na kraju dana oni bi želeli da sede u svojoj zoni udobnosti kako bi se kvalitetno provele sa svojim supružnicima ili ostalim dragim i voljenim osobama.

Kako ističe i "Pinkvilla.com", četiri horoskopska znaka veoma privlače ovaj horoskopski znak. Devica je zemljani element i njiena sezona počinje od 22. avgusta do 22. septembra, a ovo su znaci Zodijaka koje privlače Device.

1 / 4 Foto: Profimedia

Bik

Device se dobro slažu s Bikom, posebno mogu razviti iskrena i lepa prijateljstva. Bikovi su inače veoma praktične, prizemljene i romantične osobe. Postoji prirodan osećaj udobnosti kada su ova dva znaka ujedinjena. Oni su savršen par koji čini da se i jedno i drugo uvek osećaju motivisano. Među njima postoji obostrana privlačnost i veoma dobra hemija.

Blizanci

Oni su privučeni intelektom Devica. Device su duhovite osobe, što je razlog plus zašto ih Blizanci vole. Oni stvaraju dobar odnos sa dubokom hemijom i uživaju u intelektualnim razgovorima jedni sa drugima.

Afera, Ljubav
foto: Profimedia

Ribe

Ovo dvoje su suprotni jedno drugom. Device su saosećajni i odani partneri, a Ribe sanjari. Ali oboje su romantični. Devičin praktičan um može da održi Ribe razumnim. Ali kako se kaže da se suprotnost privlači, tako se i ovo dvoje privlače i čine odličan par.

Afera, Ljubav
foto: Profimedia

Jarac

Kao i Bikovi, i Jarčevi su "srodan" horoskopski znak Devici. Oni su praktični, analitični, sređeni i lojalni svojim partnerima. Ovi kvaliteti se poklapaju sa onima koje ima Devica, pa se stoga dobro dopunjuju. Oboje su ozbiljni u vezi sa svojim partnerima i uložiće sve napore da ostvare dugoročnu vezu. Ljudi Jarčevi su veoma posvećeni svom poslu i zato cene prirodu Device da sve radi savršeno.

(Espreso / Pinkvilla.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.