NJEGA LJUBI DANICA MAKSIMOVIĆ: Krila ga je dugo od javnosti, SADA SE SVE ZNA! (FOTO)
Danica Maksimović, Foto: Marina Lopičić

DA LI STE ZNALI

NJEGA LJUBI DANICA MAKSIMOVIĆ: Krila ga je dugo od javnosti, SADA SE SVE ZNA! (FOTO)

Glumica već duže vreme uživa u ljubavi sa lekarom Todorom Lolićem

Objavljeno: 18:19h

Glumica Danica Maksimović i Todor Lolić uživaju nekoliko decenija u ljubavi. NJih dvoje su odlučili da se ne venčaju, ali imaju divnu ljubavnu priču, jedno drugom su velika podrška, a kruna njihove ljubavi je sin Miloš Lolić. Miloš je uspešni režiser koji živi već 10 godina van granica Srbije.

Glumica i njen izabranik retko se pojavljuju u javnosti zajedno, a svoj idiličan život drži dalje od budnog oka javnosti.

Danica je jednom prilikom otkrila tajnu trajanja njihove ljubavi i emocija koje ne jenjavaju:

- Verujem da vam je teško da to shvatite kad danas svi žive neke instant živote i virtuelnu stvarnost. Pogledi, dodiri, leptirići u stomaku, sve ono što čini ljubav potpunom, toga je, naprosto, sve manje. Ipak, ako je ljubav prava, sigurno će trajati. Važno je da je partner uz vas i u sreći, kao što je i u najtežim trenucima, u smrti, kada se rastajete od najvoljenijih. Bitno je i davanje. Ništa ne možete da dobijete ako nećete dati, a pre svega ljubav, razumevanje, spokoj. Nema ništa lepše od toga ako možete da pružite spokoj partneru pored vas. Sve to ja sam pronašla u mom Todetu i zato toliko dugo trajemo - otkrila je za "Story", pa dodala da potpis na papiru ne znači ništa:

- Naprosto je bila naša odluka da se ne venčamo. Ništa nam ni ovako ne fali. Neki su me zbog toga osuđivali, verovatno vodeći se verom i tradicijom, ali kada je papir ikada nešto odredio? Šta koga briga kako ja živim? U odnosu dvoje ljudi bitni su podrška, ljubav i ono što se suštinski živi. A tamo negde bi i mogao da stoji neki potpis, ali ne bi mi ništa značio. To je samo naša odluka bila i ništa drugo, otkrila je glumica za pomenuti portal, dodajući da je bezuslovna ljubav jedina garancija zajedničkog života.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.