NAJNOVIJI SNIMAK TUČE DRAGANA BJELOGRLIĆA! Ovo do sad NIKO NIJE VIDEO, GAGA ANTONIJEVIĆ JE JOŠ DOBRO PROŠAO (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

šok

NAJNOVIJI SNIMAK TUČE DRAGANA BJELOGRLIĆA! Ovo do sad NIKO NIJE VIDEO, GAGA ANTONIJEVIĆ JE JOŠ DOBRO PROŠAO (VIDEO)

Do incidenta u Nišu, kako je naveo, slučajno su se sreli nekoliko puta, kada ga je Antonijević nazivao pogrdnim imenima i ponavljao da mu je mesto u zatvoru. Kobne večeri Antonijević se, kako tvrdi Bjelogrlić, nepozvan pojavio na proslavi ekipe filma Nečista krv i nekoliko puta ponovio pred ljudima ista dobacivanja

Objavljeno:

Dragan Bjelogrlić juče se našao na suđenju u Prvom osnovnom sudu zbog nasrtaja na Gagu Antonijevića 23. avgusta prosle godine u hotelu u Nišu.

Tokom dva sata iznošenja odbrane, Bjelogrlić je opisao da su njegov i Antonijevićev odnos bili korektni i da su čak sarađivali na seriji Ubice mog oca, ali da posle toga više nisu imali poslovne odnose. Kako je naveo, sve je počelo u januaru 2020. kada je Antonijević medijima poslao pismo i imail koji mu je navodno poslao Bjelogrlić, a u kom ga Antonijević optužuje za "mito i korupciju".

Do incidenta u Nišu, kako je naveo, slučajno su se sreli nekoliko puta, kada ga je Antonijević nazivao pogrdnim imenima i ponavljao da mu je mesto u zatvoru. Kobne večeri Antonijević se, kako tvrdi Bjelogrlić, nepozvan pojavio na proslavi ekipe filma Nečista krv i nekoliko puta ponovio pred ljudima ista dobacivanja.

- Katarina Radivojević je pitala "jel ovo Gaga tebe nešto provocira", kasnije je na saslušanju, a ja znam zašto, rekla da to nije izgovorila - naveo je glumac pred sudom, navodeći da je bio uznemiren i iznerviran ali da je sa svojom ekipom ušao u lobi, kada je ponovo čuo Antonijevićeve provokacije.

- Krenuo sam ka toaletu, čuo sam kada je rekao "ma pi..u u zatvor", izgubio sam kontrolu, prišao sam, pitao ga dokle će da me provocira i udario mu šamar. Pokušao je nešto nogama, krenuo rukom ka piksli ili flaši, ja sam ga uhvatio za ruki i zadao mu još nekoliko udaraca zatvorenom šakom - rekao je Bjelogrlić, navodeći da je siguran da se to nebi dogodilo da Antonijević nije potegao rukom ka flaši.

- Razdvojili su nas, otišao sam da uzmem svoj sako, a onda se desio drugi deo tuče. Nasrnuo je na mene, oborio me na pod i zadao mi nekoliko udaraca, a onda su nas ponovo razdvojili - dodao je Bjelogrlić.

Inače, tokom iznošenja odbrane on je naveo da je u nekoliko navrata i sam bio svedok kada se Antonijević sukobljavao sa drugim ljudima na isti način.

Sudu se požalio i na način koji su mediji izveštavali o incidentu, navodeći da je vlast na poseban način gledala na Antonijevića, tvrdeći da o tome svedoči i to što je u Nišu bio gost gradonačelnice iako njegov film Dara iz Jasenovca nije prikazivan na festivalu, dok je on predstavljen kao neko ko napada film o srpskom stradanju.

Posle tog nemilog događaja, izašao je i novi snimak tuče Bjelogrlića, ali ipak nije baš bilo kao što se na prvu čini.

Pogledajte pa prosudite sami.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.