EVO ŠTA SE DEŠAVA UPRAVO U KUĆI ANJE ALAČ! Svi iščekuju EPILOG, VELIKA JE STVAR (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/anja_alac

OTKRIVAMO

EVO ŠTA SE DEŠAVA UPRAVO U KUĆI ANJE ALAČ! Svi iščekuju EPILOG, VELIKA JE STVAR (FOTO)

Uloga Sare u predstavi „Moj sin malo sporije hoda“ donela joj je ulogu za najbolju mladu glumicu na 4. Festivalu proizvedenih predstava u Aleksincu 2015. godine

Objavljeno: 11:39h

Aleksandra Anja Alač je srpska glumica prepoznatljiva po ulogama Brankice u filmu i seriji „Montevideo, Bog te video!“ i Ines Matošić u hrvatskoj sapunici „Ruža vjetrova“.

Živi i radi u rodnom gradu. Anja je odrasla u glumačkoj porodici, pa i ne čudi što se za umetnost zainteresovala vrlo rano. Uporedo s osnovnom školom pohađala je i muzičku školu, smer klavir. Međutim, umesto muzike, odabrala je glumu. Učila je u školi glume Mike Aleksića, a diplomirala je u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta na Fakultetu dramskih umetnosti (FDU) u Beogradu. Prvu filmsku ulogu ostvarila je 2010. godine u filmu „Montevideo, Bog te video!“.

Usledili su angažmani u serijama i filmovima „Mirsi kiše na Balkanu“, „Ruža vjetrova“, „Ubice mog oca“, „Balkanska međa“ i drugima.

Uporedo s uspešnom filmskom i televizijskom karijerom, vredno je radila i u pozorištu. Igrala je u predstavama „Sve o mojoj majci“, „Anđeli čuvari“, „Kad su cvetale tikve“ i drugima. Uloga Sare u predstavi „Moj sin malo sporije hoda“ donela joj je ulogu za najbolju mladu glumicu na 4. Festivalu proizvedenih predstava u Aleksincu 2015. godine.

1 / 5 Foto: Printscreen

Anja Alač i njen izabranik Andrej su postali roditelji malog Alekseja, a ostvarila se i u ulozi majke. Tvrdi da joj je ova uloga nesumnjivo i najvažnija u dosadašnjem životu.

Inače, Anja Alač danas proslavlja 34. rođendan i ne sumnjamo da će slavlje biti kako dolikuje i da će njeni najbliži biti okupljeni za istim stolom, a mi očekujemo slike.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.