OVAKAV SNEŽNI KOLAČ JE NAJBOLJA PRIPREMA ZA ZIMU: Ukusniji od svakog kupovnog, kad se jednom NAPRAVI, NEMA STAJANJA
Foto: Privatna arhiva

ISPROBAJTE

OVAKAV SNEŽNI KOLAČ JE NAJBOLJA PRIPREMA ZA ZIMU: Ukusniji od svakog kupovnog, kad se jednom NAPRAVI, NEMA STAJANJA

Provući kroz čokoladu i uvaljati u kokos, pa ostaviti da se prohladi.

Objavljeno: 13:48h

Napravite domaći čokoladni kolač sa kokosom, koji će biti bolji nego bilo koji kupovni i imaćete idealnu poslasticu

Potrebno je:

3 kašike šećera 3 kašike brašna

Fil:

200 ml mleka 150 gr čokolade 100 gr maslaca ili margarina 1 kašika ml. plazme

Nadev za biskvit:

100 ml slatke pavlake za kuvanje

100 gr čokolade 100 gr kokosa

Priprema:

U šerpu sipati mleko, pa dodati čokoladu i maslac do vrenja, da se istopi i ostaviti da se hladi. Umutiti jaja dodati šećer, pa izjednačiti. Pleh obložiti pek papirom i rasporediti testo. Peći na 200 stepeni oko 20 min. Saviti u rolnicu da se ohladi. Premazati čokoladom i pavlakom i ponovo urolovati. Kad se ohladi iseći na manje rolate. Provući kroz čokoladu i uvaljati u kokos, pa ostaviti da se prohladi..

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.