NOVE VESTI O DANICI MAKSIMOVIĆ, REČI NJENOG SINA ODZVANJAJU: Evo kako se NOSI S TIM
Foto: printscreen

DOŽIVELA ŠOK

NOVE VESTI O DANICI MAKSIMOVIĆ, REČI NJENOG SINA ODZVANJAJU: Evo kako se NOSI S TIM

Bio je to najlepši šok koji joj je priredio sin Miloš Lolić. I ujedno početak najslađih muka. Demantuje da je bila izričita u traženju glavne uloge, već je napravila štos - ili glavna, ili ništa

Objavljeno:

Kada je prihvatila da prvi put igra u predstavi koju režira njen sin, Danica Maksimović (69) je dobila i prvo upozorenje: “Mama, od sada ja tebe zovem Danice, a ti mene Miloše.” Danica je na to bila spremna jer odlično poznaje svog sina i zna da je njegova veoma uspešna internacionalna karijera deo velikog talenta, velikog rada i nadasve visokoprofesionalnog odnosa prema poslu.

Ali koliko god ga poznavala, nije slutila šta smera kada joj je proletos, pred odlazak u Berlin, ostavio da pročita jedan tekst. Posle izvesnog vremena ju je pozvao telefonom i upitao šta misli. Ona je kazala šta misli i pitala kojoj glumici je namenio tu komplikovanu ulogu. “Pa tebi. Jesi li rekla da nećeš ništa osim glavne uloge?! Evo ti glavne, pa reci!”, odvratio je on.

1 / 5 Foto: Marina Lopičić

Bio je to najlepši šok koji joj je priredio sin Miloš Lolić. I ujedno početak najslađih muka. Demantuje da je bila izričita u traženju glavne uloge, već je napravila štos - ili glavna, ili ništa!

Podsećam je da ona danas ima isto godina koliko je imala i njena slavna koleginica Sofija Loren kada ju je njen sin Edoardo Ponti prvi put angažovao za svoj film. Tada je Sofija uzbuđeno izjavila: “Kada sam ga videla na snimanju, iza kamere, bila sam zapanjena činjenicom da je to čovek kome sam dala život. To je bila osoba koju sam rodila, a sada me je ta osoba vodila i usmeravala na najdivniji način. Verovala sam mu jer su mi instinkti govorili da on brine o meni.”

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.